Özdilek

Kültür/Sanat

Çepil:belediye Ne İş Yapar?

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

         Saadet Partisi Kartepe İlçe yönetimi, haftalık toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. SP Kartepe İlçe Başkanı Cevdet Çepil de, değerlendirmesinde AKP ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a yüklendi.

SP Kartepe İlçe Başkanı Çepil, hükümetin izlediği yanlış politikaların ceremesini milletin çektiğini belirterek, AKP hükümetinin bir vücudun azaları gibi uyumlu ve istikrarlı çalışma ortamını yakalayamadığını belirtti. Başkan Çepil, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye’nin radara ev sahipliği yapmasını savunduğunu hatırlattı. “Bağımsızlığımıza gölge düşüren bu açıklamalar bizleri derinden yaralamıştır.” dedi.

     SP Kartepe İlçe Başkanı Cevdet Çepil, Kartepe Belediyesinin vatandaşa çözüm yerine sürekli sorun üretmekte yarıştığını belirterek, “Vatandaşı kanalizasyon için İSU’ya,  park ve bahçeler için Büyükşehir Belediyesine gönderen belediye yetkililerine ve Başkan Karabalık’a sesleniyorum.  Kartepe’ye çıkan yollarla jandarma ilgilenecekse, patlayan kanallarla İSU ilgilenecekse, park-bahçe ve yolların asfaltlanması ile Büyükşehir ilgilenecekse, siz ne iş yaparsınız?” diye sordu. Çepil, kamuya ait yollar dururken belediyenin yandaşların özel mülkü olan arazilere parke döşediğini de iddia edip, bu uygulamayı eleştirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat