Özdilek

Kültür/Sanat

CEPHANELİK STADI SEZONA YETİŞECEK

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit’in doğu yakasına büyük bir canlılık getirecek olan Cephanelik Stat Projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bölgedeki çalışmaları günü gününe   takip ediyor. İzmit’teki onlarca amatör spor kulübünün yıllardır resmi maçlarını oynayacakları kaliteli bir stat beklentisinin bu projeyle gerçeğe dönüşeceğini söyleyen Doğan, “FİFA standartlarında bir amatör stadı kente kazandırmaktan gurur duyduklarını söyleyerek; “ Amatör maçların oynanacağı böyle nitelikli bir stat ülkemizde şimdiye kadar yapılmadı. Avrupa’da da bu kapasitede amatör stat olacağını sanmıyorum. İzmit böyle bir stadı hak ediyordu. Sadece stat olarak değil çevresi ile de bu proje İzmit’in doğu yakasına büyük bir canlılık katacak” dedi.

 

HER ŞEY GENÇLER İÇİN

 

Başkan Doğan, çocuklar ve gençlerin geleceğimiz olduğunu hatırlatarak; “ Gençlere ‘kahveye gitmeyin’ diyebilmek için onlara yaşam alanları sağlamalıyız. Bu çocukların spor yapacağı tesisler ve alanlar ne kadar çoğaltırsak, o denli onları sahiplenmiş oluruz. Cephanelik Spor Kompleksi de bu düşünceler ışığında yaşama geçiyor. Burada amatör futbol müsabakaları yanı sıra voleybol, basketbol, tenis gibi sporlara ilgi duyan gençler de gelip yararlanabilecek. Aileler gelip piknik yapıp dinlenecekleri huzurlu bir ortam bulacaklar. Çocuklar şehrin keşmekeşinden uzak bir ortamda oyunlar oynayabilecek” diyerek çalışmanın stat ile sınırlı kalmayacağını söyledi. Başkan Doğan çalışmanın maliyetinin 10 bin $ civarında olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat