Özdilek

Güncel

CENGİZ TOPEL'DE UÇUŞ BAŞLADI

Sivil ulaşıma açılması için büyük mücadeleler verdiğimiz, ancak açıldıktan sonra uçak seferlerinin durması nedeniyle aylardır boş kalan Cengiz Topel Havaalanı’ndan dünden itibaren Anadolu Jet firması, Ankara uçuşlarını başladı.

3 Eylül 2013 Saat: 12:00
CENGİZ TOPEL'DE UÇUŞ BAŞLADI
CENGİZ TOPEL'DE UÇUŞ BAŞLADI

Anadolu Jet’in uçağı, dün sabah saat 09.45’te Cengiz Topel Havaalanı’na iniş yaptı, aynı uçak saat 10.40’ta Ankara yolcularını alarak havalandı.

Anadolu Jet firmasına ait uçak dün sabah Ankara’dan aldığı 68 yolcusuyla saat 09.45’te Cengiz Topel pistine sorunsuz şekilde indi. Aynı uçak, İzmit’ten aldığı 56 yolcu ile Ankara’ya havalandı. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek de kızının düğün davetiyelerini dağıtmak için başkent yolcuları arasındaydı. Cengiz Topel’e inen yolcuların büyük bir bölümü, Türkiye’nin çeşitli kentlerinden Ankara aktarmalı olarak İzmit’e gelenlerden oluşuyordu. Yine bu yolcuların bir bölümü de İstanbul ve Bursa’ya gidenlerdi.

Anadolu Jet firması Cengiz Topel’den Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabah 07.00’de Ankara’ya havalanacak. 6 Ekim tarihinden itibaren ise Pazartesi, Salı, Cuma ve Cumartesi günleri sefer yapılacak. Bundan sonra ise kış dönemi tarifesine geçilecek, fiyatlar ve kalkış saatleri yeniden belirlenecek. Şu an itibariyle Ankara bilet fiyatı 59 TL, Ankara’dan başka illere aktarma bileti ise 99 TL olarak uygulanıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat