Özdilek

Ekonomi

Cengiz Topel kapıları bu kez farklı açacak

TÜRSAB Yedigöller Bölge Başkanı Kadir Genç ve KOTO Başkanı Murat Özdağ, Cengiz Topel Havaalanı’nda bundan sonra hac ve umre seyehatleri yapılacağını söyledi.

5 Şubat 2015 Saat: 18:17
Cengiz Topel kapıları bu kez farklı açacak
Cengiz Topel kapıları bu kez farklı açacak

Murat Özdağ, “Biz Cengiz Topel Havaalanı’nın hac ve umre turları için kullanılmasını istedik. Bunu TÜRSAB Başkanımıza ilettik. Kenti de arkamıza alacağımızı ve bu turlara katılanlar için gereken tüm konforun sağlayacağımızın sözünü verdik. Donanma Komutanlığı’yla da görüşmeye ihtiyacımız var. Gerçekten bizim için çok güzel bir karar oldu. Yaz aylarına kalmadan üç dört ilin hac ve umre uçuşlarının buradan yapılacağını düşünüyoruz. Şu an havaalanımızı hazır hale getirme çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

ŞİRKETLERLE GÖRÜŞÜLECEK
Hac ve umre turları yapan şirketlerle görüşerek Cengiz Topel Havaalanı’nı uçuşlar için cazip bir hale getirmeye çalışacaklarını ifade eden Kadir Genç, “Diyanet İşleri’nde gerçekten Kocaeli için çok güzel bir karar çıktı. Ama artık iş bundan sonra başlıyor. Bu kararı aldırmak çok önemliydi. Bu karar alındı ve Kocaeli için yeni bir dönem başladı. Öncelikli olarak Hac ve umre turlarıyla ilgilenen kuruluşları KOTO Başkanı Murat Özdağ ile birlikte ziyaret edeceğiz. Burayı daha cazip bir hale getireceğiz. İlk uçuşlarla ilgili tarih verme şansımız yok” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat