Özdilek

Kültür/Sanat

Cemil Yaman'dan, Halkın Sesi Partisine Ziyaret

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yeni kurulan Halkın Sesi Partisi Dilovası İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Yaman, HAS Parti Dilovası İlçe Başkanı Fevzi Perk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular ve kendilerine başarılar diledi.
Yaman, Has Parti ilçe teşkilatına hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “siyasi partilerin mutlaka memlekete faydalı olabilecek işlerin içinde olmaları lazım. Hep beraber bu düşüncede hareket edebilirsek ilçemizde sosyal faaliyetler artar. Sizi ve kadronuzu yürekten kutluyorum. İnşallah Dilovası için hayırlı hizmetlere vesile olursunuz. Dünya geçicidir önemli olan geride bir hoş seda bırakabilmektir. Çıkmış olduğunuz bu zorlu yolda sizlere başarılar diliyorum.”diye konuştu.
HAS Parti Dilovası İlçe Başkanı Fevzi Perk ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Siyaseti birliktelikle yapmak istiyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, çözmek için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Eleştirecek konuları diyalogla çözmeye gayret edeceğiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat