Özdilek

Kültür/Sanat

Cem Özer ve İzmit buluşması

Duygu Mert’in düzenlediği ‘Duygu Mert ile İzmit Buluşmaları’ adlı etkinliğin ilk konuğu Cem Özer oldu.

24 Mart 2016 Saat: 10:35
Cem Özer ve İzmit buluşması
Cem Özer ve İzmit buluşması

     Otel Asya’da düzenlenen gecenin açılış konuşmasında Duygu Mert, “Sosyal sorumluluk adına hayatıma yaklaşık bir sene önce çok özel ve güçlü bir kişilik dahil oldu. O güçlü kişilik, Hür-Gör Görme Engelliler Derneği Başkanı Pınar Çatalkaya’ydı.  Pınar Hanım Çok güçlü bir kişidir. Daha öncesinde 4 sene kadar Altınokta’nın başkanlığını yapmıştı. Şimdide Hür-Gör ile çok güzel işler yapıyor. Ben bu gecenin gelirini Hür-Gör’e bağışlayacağımı söylemiştim. Umarım çok daha güzel işlere imza atmaya devam ederler” dedi.

    Duygu Mert ile İzmit Buluşmaları’  adlı etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken ilimizin tanınmış isimlerinden Cem Şakoğlu anılarıyla geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı. Programa İstanbul‘daki dizi setinden çıkarak gelen ünlü aktör Cem Özer’in salona girişiyle coşku iyice arttı. Cem Özer hem geceye katılanlarla sohbet etti hem de bugüne kadar yaşadığı keyifli anıları konuklara anlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat