Özdilek

Siyaset

Cem Dayanç seçilmiş il başkanı oldu

Demokrat Parti 4. Olağan Genel Kurulu tek liseyle gerçekleştirildi. Cem Dayanç, kullanılan oyların tümünü alarak seçilmiş il başkanı oldu

11 Ocak 2015 Saat: 16:05
Cem Dayanç seçilmiş il başkanı oldu
Cem Dayanç seçilmiş il başkanı oldu

Demokrat Parti’nin (DP) 4. Olağan Genel Kurulu dün İzmit Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan Cem Dayanç, kullanılan oyların tümünü alarak seçilmiş il başkanı oldu. Dayanş, DP İl Başkanı olan Levent Yağız’ın belediye başkan adayı olması sebebiyle bu göreve atanmıştı. Öte yandan kongreye katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaeli’nin de tıpkı Türkiye gibi talan edildiğini söyledi.

YOĞUN KATILIM
253 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu DP İl Teşkilatı 4. Olağan Genel Kongesi’ne DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Ertan Küçükay, eski Ulaştırma ve Bayındırlık İskan Bakanı aşar Topçu, Nur Efe, eski milletvekili Mehmet Ali Yavuz, İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Elazığ İl Başkanı Naim Aydoğan, Yalova İl Başkanı Muharrem Er, Sakarya İl Başkanı Muharrem Ün, CHP İl Başkanvekili Cihat Altınyuva, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz ve partililer katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Yaşar Topçu üstlenirken divan üyeliklerini ise Adil İpek Naim Erdoğan ve Muharrem Er yaptı.

SÜTÜ BOZUK OLAN TUTMAZ
Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DP İl Başkan Adayı Cem Dayanç, “Bu görev benim ömür boyu boynumda taşıyacağım bir onurdur. Yaşımız genç olduğu için bizlere karşı çıkanlar oldu. Fakat biz bu yola baş koyduk. Bu yola girip de başka yerlerde kendine ikbal arayanlardan olmadık. Biz Demokrat Parti’nin davasını sahiplendik. Davasına ihanet etmeyecek partililerimizle biz bu yolu yürüyeceğiz. Sütü bozuk olan tutmaz, biz bunu çok iyi biliyoruz. İnşallah güzel bir dönem geçirerek Demokrat Parti’yi daha ileri noktalara taşıyacağız” şeklinde konuştu. Dayanç’ın konuşması salondan alkış aldı.

KOCAELİ’Yİ DE TALAN ETTİLER
Cem Dayanç’ın konuşmasının ardından kürsüye DP Genel Başkanı Gültekin Uysal geldi. Salonu selamlayarak sözlerine başlayan Uysal, “Bir önceki Kocaeli il kongremizi hatırlıyorum. Yine aynı heyecan ve ruh ile davasına bağlı olan partililer olarak buradayız. 
Türkiye gibi Kocaeli’de talan ediliyor. Kocaeli’deki yatırımları da sata sata bitiremediler. Biz bunların hesabını soracağız” diye konuştu.

YOLSUZLUKLAR
Sözlerini devam ettiren Uysal, “Türkiye’de artık yolsuzluğu hırsızlıktan saymıyorlar. Memleketimiz elden gidiyor. Üstelik yolsuzluk haberlerini bile yayınlatmıyorlar. Utanmadan bir üniversite tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fahri doktora unvanı verdiler. Bu bölücü başı Abdullah Öcalan’a gazilik madalyası vermek gibi bir şeydir. Bilinmelidir ki eninde sonunda bu düzeni bu büyük Demokratlar yıkacaktır” ifadelerini kullandı.

CEM DAYANÇ’IN LİSTESİ

Cem Serhat Dayanç'ın Listesi

Yönetim Kurulu
 Muhittin Zafer Çağlayan, Ahmet Cengiz, Ayhan Şahin, Bilge Bekil, Cemil Çoruh, Fuat Koç, İnci Akın, Selçuk Güner, Mehmet Kılıç, Melike Kuka, Murat Dinçer, Mustafa Demirer, Oktay Kalyoncu, Raşit Pulat, Saynur Malçok, Süleyman Arda, Temel Aktürk, Tugay Polat, Erhan Türkan, Taner Ayhan, Selda Pirdal, Ahmet Kıyıcı, Melek Kıldış, İbrahim Kaba, Muhammet Ertürk, Aşır Orak, Murat Sevinç, Saime Soydan 


Disiplin Kurulu
 Yakup Çetin, Akif Ayva, Bekir Ergün, Cevat Koç, Nevrez Seyrek, İbrahim Çelik, Mustafa Dinç, Mustafa Sarpdağ, Vedat Gönenç, Cemil Can, Osman Kurt


Üst Kurul Delegeleri
Cem Serhat Dayanç, Ender Altınay, Sedat Uyanık, Kurban Aktaş, Erdem Açıkel, Muhammet Ertürk, Mehmet Kılıç, İsmail Kalkandelen, Tugay Polat, Asil Tavacı, Yakup Çetin, Raşit Pulat, Mehmet Behlül Dayanç, Cemil Çoruh, Aziz Köken, Mükerrem Ocakoğlu, Bilge Bekil, Halil Kaya, Levent Yağız, Yusuf Kaçmaz, Ahmet Cengiz, Fikri Subaşı, Müfit Sevim.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat