Özdilek

Siyaset

Çelik, Camii Yapsan Ne Fayda…

Aralık ayı İlçe Divanını Kent Meydanı Kültür Merkezinde geniş bir katılımla gerçekleştiren Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundular.

18 Ocak 2015 Saat: 14:10
Çelik, Camii Yapsan Ne Fayda…
Çelik, Camii Yapsan Ne Fayda…

Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ’ın katıldığı İlçe Divanında Dünya coğrafyasının Saadet’e muhtaç olduğunun altını çizen Ağdağ, İslam Birliği’nin D8’ler ile kurulduğunu ancak basiretli iradecilerin olmaması sebebiyle vazifesini yerine getiremediği için İslam Coğrafyasının kan içerisinde olduğunu söyleyerek, “İnşallah Saadet İktidarında D8’leri tekrar işler duruma getirerek tüm bu sorunları çözeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Kent Meydanı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Aralık ayı ilçe Divanına Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle teşkilatları ile çok sayıda Milli Görüşçü hazır bulundu.

                     Çelik, Camii Yapsan Ne Fayda

Bayram havasında gerçekleşen İlçe Divanının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nurettin Çelik, “Yeni bir dünya için 45 yıl önce Rahmetli Erbakan hocamızın çıktığı yolda aynı çizgide devam ediyoruz. Amacımız ve gayemiz hakkı hakim kılacak herkesin eşit hizmet alacağı bir düzeni hakim kılmaktır. Bu anlamda çalışmalarımız Gebze’de mahalle mahalle devam ediyor. Köylerin mahalle statüsüne geçmesinin ardından Gebze’mizde mahalle sayımız 40 oldu. Fakat köylerimizde durum hala aynı. Mahallelerimize yeterince yapılamayan hizmetler köylerimize gördüğümüz kadarıyla bu dönemde yapılmayacak. O hizmetlerde inşallah Saadet’li belediyelere nasip olacaktır. Merkezde ki 22 mahallemizden 21’inde teşkilatlarımızı oluşturduk. Köy gurubu olarak adlandırdığımız 18 mahallemizde ki teşkilatlanma çalışmalarımızda bitme aşamasına gelmiştir. Bir sonra ki ilçe divanımız 40 mahalle teşkilatı kurulmuş şekilde divanımızı gerçekleştireceğiz. Ülke her geçen gün borç batağına sürüklenmekte ve kaynaklar peşkeş çekilmektedir. Ülkenin itibarını arttırmak için yapıldığı ifade edilen sarayın adının külliye olması düşünülüyormuş. İlk misafiri değil mi ki Papa olan Sarayın adını Camii yapsan ne fayda. Rahmetli Erbakan hocamız ne derdi bizlere zaman gelecek sizleri içi boş Osmanlı diye kandıracaklar. Şimdi o günleri yaşıyoruz. Biz bu düzeni bozmak için çalışıp Saadet Partisini Meclise taşımamız lazım.” dedi.

 

“D8 Demek İslam Birliği Demektir”

Gebze’nin geçmişte Milli Görüşe hep mihmandarlık yaptığını ifade ederek sözlerine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, “Dünya Saadet’e hasret kalmıştır. Tüm İslam coğrafyası kan ağlamaktadır. İslam ülkelerinin tamamında kan ve gözyaşı hakimdir. İşte bunun önüne geçebilmek için Allah gani gani rahmet eylesin Erbakan hocamız D8’leri kurdu. D8’ler İslam Birliği demektir. Ama Siyonizm ne yaptı 11 ay sonunda hemen operasyonlarla Erbakan hocamızı iktidardan indirdi. Erbakan hocamız 4 defa iktidara geldi. 3’ünde Başbakan Yardımcısı sadece bir tanesinde Başbakan oldu. Ve bu iktidarların süresi hep 11 ay sürdü. Siyonizm 11 ay sabrediyor. Bakıyor biz bunlarla çalışamayız hemen ardından bir operasyon ve iktidarlar değişiyor. Mısır’da da aynısı oldu. Mursi 11 ay sonra iktidardan devrildi. D8’ler eğer çalışıyor olsaydı bugün ekmek bulamayan orta Afrika, Ortadoğu ve Asya ülkelerinde bu kadar rahat silah ve mühimmat bulunmazdı. Bu techizatlar nasıl bu kadar kolay bulunuyor. Amaç sürekli kaos ve kanın bölgede hakim olması. Bu kimlerin işine geliyor tabi ki Siyonizmin. İşte bunları düzeltmenin yolu D8’leri canlandırmaktan geçiyor. Bunun içinde Saadet Partisinin mecliste yer alması lazım. Bunu gerçekleştirmek için şimdi salonu dolduran siz değerli Milli Görüşçü kardeşlerimiz bir sonra ki ilçe divanında salon haricinde salon önünüde doldurursanız. Bir sonrakinde meydanları doldurursanız. İşte o zaman insanlık kurtulur.” dedi.

 

Programın sonunda 20-21 Aralık’ta Ankara Büyük Anadolu otelde gerçekleşen “İktidara Yürüyüş” kampına katılanlara sertifikaları Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ tarafından verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat