Özdilek

Sağlık

Çeker,Sorunların Kısa Sürede Çözüleceğini Ümit Ediyorum

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker heyeti ile birlik de Karamürsel Devlet Hastanesi Yöneticisini makamında ziyaret etti.

6 Mart 2014 Saat: 01:06
Çeker,Sorunların Kısa Sürede Çözüleceğini Ümit Ediyorum
Çeker,Sorunların Kısa Sürede Çözüleceğini Ümit Ediyorum

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Karamürsel Devlet Hastanesi Baş temsilcisi  Osman Baran, Genel Kurul Delegesi Erkan Türkmen ile birlik de Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Metin Balatlı’yı makamında ziyaret eti. Şube Başkanı Çeker ve heyetinin ziyaretinden Yönetici Balatlı , memnun kaldı. Başkan Çeker ve heyetine ziyaret için teşekkür etti 

 

 

Kurum Çalışanlarının Huzurlu Ve Mutlu Bir Ortamda Çalışmasını Sağlamıştır.

Ziyaret sonrası açıklamada buluna Şube Başkanı Ömer Çeker; Sorumlu sendikal anlayışımız gereği Kurumda görev yapan personelin sendikamıza iletmiş oldukları sorunları Sayın Yönetici Balatlıya ilettik. Kendisinden sorunların çözümünü talep ettik. Yönetici Balatlı’ya  iletmiş olduğumuz sorunların kısa sürede çözüleceğini ümit ediyorum. Diyen Çeker; Yönetici Balatlı  hastanede  yönetici olarak göreve başlamış olduğu tarih ten  buyana sorunlara karşı göstermiş olduğu duyarlılık, personele karşı yaklaşım tarzı hastanedeki hizmet kalitesinin yükselmesine sebebiyet verdiği gibi kurum çalışanlarının huzurlu ve mutlu bir ortamda çalışmasını sağlamıştır. Dedi.

 

 

Personelin Mutlu Olması Balatlı’nın Başarılı Olduğunu Göstermektedir.

Başkan Çeker; Personelin mutlu olması Balatlı’nın başarılı olduğunu göstermektedir. Geçmiş de kurum amirlerinin usulsüz uygulamaları hizmet üretimine olumsuz olarak yansımaktaydı, Gördüğümüz kadarı  ile Sayın Balatlı ve ekibi kurumda normalleşmeyi sağlamışlar, dedi.  Çeker; Geçmiş de olduğu gibi bundan sonrada çalışanların sendikamıza iletmiş oldukları sorunların idarecilere iletilmesi ve çözümü için köprü olma vazifemizi ifa etmeye devam edeceğiz. Sayın Balatlı’nın  Kanun, Yönetmenlik ve Genelgeler çerçevesinde kurumu sevk ve idare ettiği takdirde, Yasalar ışığında yapacağı yenilikleri ben ve ekibimle birlik de destekleyeceğiz. Aksi takdirde  uyarılarımızı yapar, hukuki haklarımızı kullanmada tereddüt etmeyiz. Dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat