Özdilek

Sağlık

Çeker: Siyasi irade memurun güvencesini ortadan kaldırıyor

Türk Sağlık-Sen Başkanı Ömer Çeker, “Siyasi irade hükümet olarak iş başına geldiği günden bu yana memurluk güvencesini ortadan kaldırmaya çalışmakta” dedi.

10 Kasım 2015 Saat: 09:46
Çeker: Siyasi irade memurun güvencesini ortadan kaldırıyor
Çeker: Siyasi irade memurun güvencesini ortadan kaldırıyor
Hükümetin, memurların iş güvencesini kaldırması için başlatmış olduğu çalışmayı eleştiren Türk Sağlık-Sen Başkanı Ömer Çeker, “Siyasi irade hükümet olarak iş başına geldiği günden bu yana memurluk güvencesini ortadan kaldırmaya çalışmakta” dedi.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, hükümetin kamuda görev yapan memurların iş güvencesini kaldırması için başlatmış olduğu çalışma hakkında şube yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. Bilgilendirme toplantısına Şube Başkan Yardımcısı Zekai Dumlupınar, Şengül Çakmak, Saniye Yıldıran, Umut Birol, Arif Ovalı, Sema Gümüş katıldı. Başkan Çeker, “Memurların iş güvencesinin kaldırılması için hükümetin başlatmış olduğu çalışma yersiz, zamansız ve anlamsız bir çalışma. Hükümet, memurun iş güvencesinin kaldırılması hakkında kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir” dedi.


“MEMURLAR YOK SAYILMAKTA”

Ömer Çeker, “Siyasi irade hükümet olarak iş başına geldiği günden bu yana  memurluk güvencesini ortadan kaldırarak, güvensiz ve güvencesiz bir çalışma hayatı oluşturmak için altyapı hazırlamakta, kamuoyu oluşturmaya çalışmaktadır. Bu tür çalışmalar ile memurlarımızın kazanılmış hakları yok edilecek, memurlarımız adeta yok sayılacaktır. Memurların iş güvencesine karşı hazırlanan oyun, çeşitli zaman dilimlerinde hükümet tarafından ısıtılıp ısıtılıp toplum gündemine sunulmaktadır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat