Özdilek

Güncel

Çeker; “Sağlık sektöründe sıkıntılar ve sorunlar sürekli artmaktadır”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Türk Sağlık Sen Genel Merkez Yöneticiler ve Avukatın katılımı ile Kocaeli Şubesi tarafından çalışanların güncel konular hakkında bilgilendirilmesi için toplantı tertiplendi.

 

İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Türk Sağlık Sen Genel Merkez Teşkilatlanma dan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Kürşat Atmaca, Toplu görüşme ve Mevzuat dan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Muhammet Birinci, Şube Başkanı Ömer Çeker, İş yeri Temsilcisi Ali Yıldız ve Vahide Öztürk’ün Katılımı ile İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi konferans salonunda çalışanların güncel konular hakkında bilgilenmeleri amacı ile toplantı tertiplendi. Toplantıya sağlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Toplu görüşme ve Mevzuat dan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Muhammet Birinci Güncel konular hakkında çalışanlara bilgi verdik den sonra karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantıdan çalışanlar memnun kaldı. Toplantıdan sonra Türk Sağlık Sen heyeti Hastane müdürü Cengiz Uğurlu ve Hastane Başhekimi Dr. Atilla Esmen’i makamında ziyaret etti. Kurum amirlerinin makamlarında gerçekleştirilen ziyaret için Hastane Başhekimi ve Hastane müdürü Türk Sağlık Sen Heyetine teşekkür etti.

 

Bilgilendirme Toplantılarımız Devam Edecektir.

Toplantıdan sonra açıklamada bulunan Şube Başkanı Ömer Çeker; Türk Sağlık Sen Genel Merkez yöneticilerimiz ve avukatımızın katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıda çalışanlar kendilerini ilgilendiren konular ve gelişmeler hakkında bilgilendirildiğini söyleyen Çeker; Sağlık sektöründe sıkıntılar ve sorunlar sürekli artmaktadır. Bu toplantılarımızdan çalışanlar memnun olmuştur. Bundan sonrada buna benzer bilgilendirme toplantılarımız devam edecektir. Diyen Çeker; Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sağlık çalışanlarını ilgilendiren konular hakkında kısa sürede çalışanın bilgi sahibi olması, Türk Sağlık Sen tarafından sağlanacaktır. Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat