Özdilek

Kültür/Sanat

Çeker: “Hükümet aldığı oy oranında

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

                                                  Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Muammer Erhan, Arif Balcı ile birlik de Körfez Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti.

 

 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Körfez Devlet Hastanesi İş Yeri Baş Temsilcisi Muammer Erhan, Temsilci Arif Balcı ile birlik de Körfez Devlet Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarını ve sendika üyelerini ziyaret etti. Çalışanların sorunlarını yerinde tespit eden Çeker sağlık sektöründeki son gelişmeler hakkında çalışanları bilgilendirdi.

 

Emekli Maaşları Düşük ve Zorunlu Olarak Çalışmaya Devam

Ziyaret sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Ömer Çeker “ Yaptığımız görüşmelerde yakın zamanda TBMM gündemine gelecek olan Kamu Hastaneler Birliği Yasasından ciddi kaygıları olduğunu tespit ettik. Aldıkları maaşlar ile geçinemediklerini, Bir çoğunun emeklisi geldiği halde emekli maaşları düşük bağlandığından emekli olamadıklarını zorunlu olarak çalışmaya devam ettiklerini beyan ettiler “dedi.

 

Sağlık Çalışanlarının Maaşları Yükseltilmelidir

Şube Başkanı Çeker; “Halkımız siyasi iradeye büyük bir teveccüh göstererek 12 Haziranda yapılan genel seçimlerde demokrasi tarihimizde hiç bir siyasi iradeye nasip olmayacak % 50 ye yakın oy vererek tekrar hükümet olmasını sağlamıştır. Halkımıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Diyen Çeker; Kamuda çalışan diğer personellere göre sağlık çalışanları en düşük ücreti alan kesimdir. Sağlık çalışanlarının maaşları yükseltilmelidir”şeklinde konuştu.

 

Hükümet Aldığı Oy Oranında Sağlık Çalışanlarının Ücretlerine Zam Yapmalıdır.

Açıklamalarını sürdüren Çeker; “Yeni Kurulan Hükümetin sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesine öncelik vermeli, çalışma şartları iyileştirmelidir diyen başkan Çeker; Hükümet aldığı oy oranında sağlık çalışanlarının ücretlerine zam yapmalıdır. Çalışanlar ücretlere yapılacak iyileştirme ile ilgili düzenlemenin bir an önce hayata geçirilmesini Sayın Başbakandan ve Sağlık Bakanından beklemektedirler” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat