Özdilek

Sağlık

Çeker; Çalışanlarının sorunlarını anlattı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Yöneticisi Muhammed Coşkun Güler’i makamında ziyaret ederek sorunları anlattı.

3 Ocak 2016 Saat: 11:15
Çeker; Çalışanlarının sorunlarını anlattı
Çeker; Çalışanlarının sorunlarını anlattı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Kandıra İlce Temsilcisi Hasan Koçyiğit, Kandıra Devlet Hastanesi İşyeri  Baş Temsilcisi Teyfik Duru ile birlikte Kazım Dinç Kandıra    Devlet Hastanesi Yöneticisi/Başhekim Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler’i makamında ziyaret eden Çeker, Kurumda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunlarını Yönetici Güler’e aktardı. Şube Başkanı Çeker ziyaret çıkışı açıklamada bulundu.  

 

Görevlendirmeler Sözel Değil Yazılı Yapılması Gerek.

Şube Başkanı Çeker Hastane Yöneticisi Güler’e yaptığı ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada, sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde kurumda görev yapan sağlık çalışanlarının sendikamıza iletmiş oldukları sorunları  Sayın Yönetici Güler’e aktardıklarını söyledi. Başkan Çeker; Kurumda görev yapan personelin ilerleyen süreç de mağduriyet yaşamaması için görevlendirmelerin sözel değil de yazılı yapılması gerektiğini bununda çalışanın ve kurumun menfaatine olacağını kurum yöneticisine aktardıklarını söyleyen Çeker; Sorunların çözümünde diyalogdan yanayız. Çalışma barışı, kurum ve çalışanlar adına verimli ve faydalı bir görüşme oldu. Sorunların çözümünün takipçisi olacağız. Dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat