Özdilek

Güncel

‘’Çek bi sporfi’’ gönder

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında “Çek bi sporfi” etkinliği başlattı.

12 Mart 2015 Saat: 21:07
‘’Çek bi sporfi’’ gönder
‘’Çek bi sporfi’’ gönder

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya aracılığıyla çocukların spor dünyalarına giriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, ana teması “Spor ve Sağlıklı Yaşam” olan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında özçekim etkinliği yapıyor. “Çek bi sporfi” adı altında gerçekleştirilen etkinlik ile ilk ve ortaokul öğrencileri spor yaparken çektikleri özçekimleri sosyal medyada paylaşıyor.

 

17 NİSAN’A KADAR

Paylaşılan sporfilerin arasından her hafta yapılacak çekilişle öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. Sporfi çekilişine katılmak için 17 Nisan’a kadar sosyal medya üzerinden başvuru yapılabilecek. Özçekim fotoğraflarıyla çocukların dikkatini spor ve sağlıklı yaşama çekmek amaçlanıyor. Selficilerin, arka planda spor ve sağlıklı yaşamı ifade eden özçekim fotoğraflarıyla etkinliğe katılmaları gerekiyor.

 

3 ADET ÖZÇEKİM

Etkinliğe ilk ve ortaokul öğrencileri 3 adet renkli dijital özçekim fotoğraflarıyla katılabiliyor. Özçekimler festivalin internet sitesi olan www.kocaelichildfest.com’da hazırlanan bölüme fotoğraf yükleme sihirbazı ile ekleniyor. Yüklemeden sonra katılım formunu da eksiksiz doldurularak etkinliğe katılım sağlanıyor. Etkinliğe katılan fotoğraflar Büyükşehir Belediyesi arşivine alınacak ve daha sonra uygu görülen çalışmalarda eser sahibi belirtilerek kullanılabilecek. “Çek bi sporfi” çekiliş sonuçları Facebook’ta “kocaelibld”’den takip edilebilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat