Özdilek

Güncel

ÇEÇENİSTAN'DA ANAYASA BAYRAMINI 1 MİLYONDAN FAZLA VATANDAŞ KUTLADI

Çeçenistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Ahmet Hacı Kadirov ile bütün Çeçenistan halkının demokratik bir seçim oylaması ile kabul edip yürürlüğe giren Anayasa için her yıl büyük bir çoşku ile kutlamalar yapılmaktadır.

3 Mart 2017 Saat: 09:34
ÇEÇENİSTANDA ANAYASA BAYRAMINI 1 MİLYONDAN FAZLA VATANDAŞ KUTLADI
ÇEÇENİSTAN'DA ANAYASA BAYRAMINI 1 MİLYONDAN FAZLA VATANDAŞ KUTLADI

Ancak bu yıl görülmemiş bir çoşku ve katılım ile bir milyondan fazla vatandaş Ahmet Hacı Kadirov Camii karşısında bulunan meydanda toplanarak kutlamalarda yer aldılar.

Kutlamalara İnguşetya, Dağıstan ve Kabardey Balkarya Cumhuriyetlerinde yaşayan Çeçen'lerde büyük bir katılım ve ilgi gösterdiler.Anayasa Bayramı Günü kutlamaları adeta bir festival havasında gerçekleştirildi.

Soğuk hava koşulları ve yoğun sise rağmen Çeçen halkı kutlamaların sonuna kadar festival alanında bu anlamlı günü birlikte kutladılar.

Festival güvenliğini ise Çeçenistan Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığında görevli 6 bin polis memuru sağladı.Bir milyondan fazla kişinin katıldığı kutlamalar olaysız birşekilde huzur içerisinde kutlandı.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat