Özdilek

Güncel

Çayırova’da ibadethanelere rutin temizlik

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ibadethanelerde düzenli olarak temizlik gerçekleştiriyor.KOCAELİ (İGFA) -  Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethanelere yönelik gerçekleştirdi...

28 Kasım 2023 Saat: 13:05
Çayırova’da ibadethanelere rutin temizlik
Çayırova’da ibadethanelere rutin temizlik

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ibadethanelerde düzenli olarak temizlik gerçekleştiriyor.

KOCAELİ (İGFA) -  Çayırova Belediyesi, ilçedeki ibadethanelere yönelik gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan planlama ve gelen talepler doğrultusunda ilçedeki ibadethanelerde, temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan planlamayla ve ibadethane görevlilerinden gelen taleplerin akabinde, ekipmanlarıyla ibadethanelere giderek, detaylı temizlik işlemi gerçekleştiriyor. İlçedeki tüm ibadethanelerde yapılan çalışma sonrasında, ilçe sakinlerinin daha rahat ve temiz ortamda ibadet etmesi sağlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat