Özdilek

Aşayiş

Çayırova'dan çaldı İstanbul'a sattı

M.Y isimli şahısın Çayırovadan çaldığı malzemeleri ikinci bir şahıs aracılığı ile İstanbul'a 4 te bir fiyatına sattıktan sonra yakalandı.

16 Mayıs 2017 Saat: 16:32
Çayırovadan çaldı İstanbula sattı
Çayırova'dan çaldı İstanbul'a sattı

Çayırova’da meydana gelen hırsızlık olaylarını takibe alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, MOBESE, PTS, harici kamera ve saha araştırmaları neticesinde hırsızlık olaylarını M.Y isimli şahısın gerçekleştirdiğini çalıntı malzemeleri R.S isimli şahsın aracılığı ile İstanbul Eyüp İlçesi’nde S.K isimli şahısa sattığı tespit edildi. Polis ekipleri 15 Mayıs günü ilk olarak çalıntı malzemeleri aldığı belirlenen F.K’nin adresine operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çalıntı malzemeleri ele geçirilerek sahibine teslim edilirken, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği ve çalmış olduğpu 400 bin TL değerindeki malzemeleri 80 bin TL sattığı M.Y belirlenen şahıs istanbulda yakalnarak gözaltına alındı. M.Y Kocaeli İl Asaşyis Müdürdlüğnünde  işi biten işlemeri sonrası Gebze adliyesine sefk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat