Özdilek

Kültür/Sanat

Çayırovada kanlı kavga: 1 ölü ikisi ağır 10 kişi yaralı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kocaeli’nin Çayırova İlçesi, Akse Mahallesi 479 Sokak üzerinde bulunan Çakır Cafe büyük bir kavgaya sahne oldu. Bir kişi öldü ikisi ağır 10 kişi yaralandı.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce bir vatandaşın tabancayla vurularak yaralandığı Çakır Cafe’de dün de ölümle sonuçlanan bir kavga çıktı.


Edinilen ilk bilgilere göre; 5 ay kadar önce iki gurup arasında bir kavga çıktı. Kavga aynı mahallede oturan bir gencin bıçakla yaralanmasıyla sonuçlandı. İşte, 2 grup, dün Çakır Cafe’de yan yana 2 masada oyun oynarken aniden tartışmaya başladı. 20- 25 kişinin karıştığı tartışmada, 5 ay önce yaşanan olayda genci bıçakla yaraladığı iddia edilen Tokat doğumlu akrabalar, Resul Gezgin, Rauf Gezgin, Esat Gezgin ve Murat Gezgin ağır şekilde yaralandı.


Olay yerinde gögsünden aldığı bıçak darbesiyle yaşamsal fonksiyonlarını yitiren Resul Gezgin(27) olay yerine gelen ambulans görevlilerinin müdahalesiyle yaşama döndürülse de Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybetti. Durumu ağır olan diğer akraba Esat Gezgin (38) ve Murat Gezgin(34) Fatih Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı.

 

Zanlıların olaydan sonra kaçarken yakalandığı ifade ediliyor.

 

Mahallede ve hastane önünde olağanüstü güvenlik önlemleri alan polisin çok yönlü araştırması sürüyor.

  • Olayda kullanılan tornavida kahvehane önündeki saksi içinde bulundu.
  •  
  • Fatih Devlet Hastanesi önünde toplanan ölü ve yaralıların yakınları sinir krizleri geçirdi

 

 

 

Türker Demirci/Gebze

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat