Özdilek

Siyaset

Çayırova SP'de başkan Aksu

Saadet Partisi Çayırova İlçe başkanlığına il başkanlığı tarafındanYusuf Aksu getirildi.

2 Mart 2016 Saat: 08:56
Çayırova SP'de başkan Aksu
Çayırova SP'de başkan Aksu

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nda gecikmiş kongre sürecini başlatmak için il başkanlığı tarafından yapılan istişareler sonucu ilçe başkanlığı görevine Yusuf Aksu getirildi. Konuyla alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak geçtiğimiz günlerde Kocaeli il başkanlığımız tarafından başlatılan istişareler sonucunda Çayırova ilçe başkanlığı görevine İlhami Bayrak’ın yerine Yusuf Aksu getirilmiştir. Konuyla alakalı basında çıkan olumsuz haberler gerçeklik taşımamaktadır. Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticileri ve teşkilat mensupları tam bağımlılıkla görevinin başında ve çalışmalarına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.”

Yazılı açıklamada önümüzdeki günlerde yapılacak basın toplantısıyla kamuoyuna daha detaylı bilgilendirme yapılacağı da belirtildi.

YUSUF AKSU KİMDİR?

Aslen Erzurumlu olan Yusuf Aksu, 10 Ekim 1981'de Erzurum'un Pasinler ilçesinde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Eyüp imam hatip lisesinde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı çalışmalarına katılan Yusuf Aksu, sırasıyla Refah Partisi Eyüp gençlik kolları, Refah partisi Beyoğlu gençlik kolları, Saadet Partisi İstanbul gençlik kolları, Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı yöneticiliği, 2014 yerel seçimleri Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyeliği adaylığı, 25. Ve 26. Dönem Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adaylığı görevlerinde bulunmuştur. İngilizce ve Arapça bilen Yusuf Aksu evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat