Özdilek

Güncel

ÇAYIROVA SANAYİNDE ÖNEMLİ GELİŞME

S.S. Çayırova Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi ile 04.09.2013 tarihinde kaymakamlık makamında Kocaeli Valisi Ercan Topaca’ nın başkanlığında, Çayırova Küçük Sanayi Sitesi yeri üzerine toplantı yapıldı.

5 Eylül 2013 Saat: 19:15
ÇAYIROVA SANAYİNDE ÖNEMLİ GELİŞME
ÇAYIROVA SANAYİNDE ÖNEMLİ GELİŞME

Vali  Topaca, sanayi projesinin  kentsel dönüşüm kapsamında  değerlendirilip, ekim ayı  meclis toplantısında   Çayırova Belediye  meclisine  geleceğini, sonrasında ise  Büyükşehir ve  bakanlığa  gideceğini ve    bu yol haritasının  yıl başına  kadar  sonuçlanacağını  belirtti.

Kooperatif Başkanı Haydar Demirkıran,  sanayi sitesinin hazırlanan  taslak projesinin sunumunu yaptı.  Değerlendirme sonucunda Vali Topaca proje üzerinde   önerilerde bulundu ve   bu çalışmanın  Çayırova belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ve  küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi yönetiminin  ortak  hareket ederek  hızlanacağını  belirtti.

Toplantıya Kocaeli Valisinin  yanısıra,  Çayırova Kaymakamı  Turgut Çelenkoğlu, Çayırova Belediye Başkanı  Ziyaettin Akbaş, Kocaeli Defterdarı   Süleyman Dal, Çayırova Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi  Başkanı  Haydar Demirkıran, Başkan Yardımcısı  Muhammet Tokmak, Muhasip Üye  Abdulkadir Yürük, Yön. Kurul Üyesi Kemal Sağlam ve Muhammet Yaman olmak üzere tam kadro katıldı.

Bu toplantının ilçe adına büyük bir atılımın  gerçekleşmesi için  önemli bir adım  olduğunu belirten  başkan  Demirkıran, bu  projenin Çayırova' ya  büyük bir değer katacağını ve bu aşamaya  gelmesine  büyük katkı sağlayan  tüm kamu yöneticilerine  ilgi ve alakalarından dolayı  teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat