Özdilek

Siyaset

Çayırova MHP’den Feniş İşçilerine Tam Destek

MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve yönetimi Feniş Alüminyuma işçilerine destek verdiler

15 Eylül 2013 Saat: 16:26
Çayırova MHP’den Feniş İşçilerine Tam Destek
Çayırova MHP’den Feniş İşçilerine Tam Destek

   MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve Yönetimiyle, MHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı İskender Turan ile Birlikte Feniş Alüminyuma destek olmak İçin fabrikaya işçileri ziyarete ettiler.

İskender TURAN ''Feniş alüminyumda bir haftayı aşkın bir süredir 600’e yakın çalışanını üretimi durdurarak kapı önünde nöbet tutma zorunda bırakan işveren ne amaçla bunu yaptığı belirsizliğini sürdürmektedir. Çalışanlarının 3 aylık maşlarının ve özlük haklarının dahi ödenip ödenmeyeceği belirsizlik içerisinde devam ettiğini, fabrika çalışanlarından kendilerini iş yerlerinde yapmış olduğumuz ziyarette öğrenmiş bulunuyoruz bu geniş bir kitleyi içine alan mağduriyetin bir an önce ortadan kaldırılması hususunda yetkili kurumların harekete geçmesi gerektiğini düşünüyor her zaman çalışanların alın terinin yanında olacağımızı beyan ediyoruz hak herzaman haklının olmalıdır mağdur edilen kardeşlerimizin haklı olduğuna inanıyor ve hep onların yanında olacaklarını  ifade ettiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat