Özdilek

Güncel

Çayırova’daki Rüşvet İddiası TBMM Genel Kurulunda

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova Belediyesinde yaşanan rüşvet skandalını TBMM Genel Kurulu gündemine taşıdı.

9 Kasım 2022 Saat: 10:57
Çayırova’daki Rüşvet İddiası TBMM Genel Kurulunda
Çayırova’daki Rüşvet İddiası TBMM Genel Kurulunda

Çayırova’daki Rüşvet İddiası TBMM Genel Kurulunda

Genel Kurulda konu hakkında konuşma yapan Tarhan, “Kocaeli’nin Çayırova Belediyesinin özel bir şirkete ait yapıda imara aykırılıklar nedeniyle 40 milyon Lira ceza kestiği, ancak bu cezanın 20 milyon Lira rüşvet karşılığında silindiği iddia edilmektedir. Ceza yazılan şirket yetkililerinin şikayeti üzerine rüşvet iddiasıyla ilgili olarak, Çayırova Belediye Başkanı Ak Parti Genel Merkezine çağırıldığını itiraf etmiştir.” dedi.

“Kocaeliler olarak bu iddiaların açıklığa kavuşturulmasını bekliyoruz”

Çayırova Belediye Başkanının rüşvet iddialarına ilişkin olarak yapmış olduğu bu itirafa rağmen konuya dair hiçbir açıklama yapılmamasını eleştirdi ve “Ancak imara aykırı yapılan ve tutanaklarla tespit edilen işlemlere rağmen cezanın neden silindiğine dair bir açıklama yapılmamaktadır.” diyerek Kocaeli kamuoyunun bu konudaki iddiaların açıklığa kavuşturulmasını beklediğini söyledi.

Tarhan, konuya ilişkin olarak CHP il ve ilçe örgütü tarafından yapılan çalışmalara da dikkat çekti. Tarhan, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyelerinin suç duyurusunda bulunduklarını da hatırlatarak, başta Çayırovalılar olmak üzere, Kocaeli’de yaşayan her bir fert adına konunun takipçisi olacaklarının altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat