Özdilek

Eğitim

Çayırova’da Meslek ve Müzik Kurslarına Yoğun İlgi

Cumhuriyet Kadınları Derneği başkanı Emine Özcan ve Yönetim kurulu, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bölgedeki çocuklara, gençlere ve ev kadınlarına adeta bir okul gibi dikiş, nakış, saz, folklör, müzik kursları düzenlediler

15 Aralık 2015 Saat: 10:38
Çayırova’da Meslek ve Müzik Kurslarına Yoğun İlgi
Çayırova’da Meslek ve Müzik Kurslarına Yoğun İlgi

Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen kurslarda her sınıfta 20 kişi olmak üzere toplam yüz civarında vatandaşa eğitim veriliyor. Kurs sonunda kursiyerlere Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından sertifikalar verilecek.

GENÇLERDEN VE KADINLARDAN  YOĞUN İLGİ

Bölgenin tanınmış ismi ve iyilik ve yardımseverliği ile herkes tarafından takdir edilen dernek başkanı Emine Özcan tarafından, sokak sokak, kapı kapı gezerek yapılan çalışmalar sonucu  başlatılan kurslara vatandaşlar oldukça rağbet gösteriyor.

HALK EĞİTİME TEŞEKKÜR

Başkan Emine Özcan, “Biz Çayırovalılar bir aileyiz. Nereden geldiği yada siyasi görüşü veya cinsiyeti bizi ilgilendirmiyor. Biz Çayırova kardeşliği üzerinde yürüyoruz. Gençlere, çocuklarımıza boş zamanlarını değerlendirecek yararlı ücretsiz kurslar veriyoruz. Ev kadınlarının ev bütçelerine katkıda bulunacak meslek öğrenmelerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımız oldukça ilgi gösteriyor. Bu imkanı bize veren Halk Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Başarılı eğitimleri nedeniyle öğretmenlerimizi de kutluyoruz”dedi.

 

NET HABER AJANSI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat