Özdilek

Kültür/Sanat

Çavdar Adaylığını Açıkladı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

MHP il Başkanı Ruhi Çavdar iki dönemdir yaptığı il başkanlığından istifa ederek il binasında milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Çavdar, toplantı salonuna girerken adeta partide alkış tufanı yaşandı. Coşku sokaklara kadar taştı

ÖNEMLİ GÜN
Partide ilk olarak konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Cumali DurmuşMHP`nin değerli il başkanı için, eşi, ailesi ve arkadaşları için çok önemli bir gün olabilir ama bu akşam benim için daha çok önemli bir gündür. Uzun yıllardır birlikte olduğum benimle birlikte hareket eden çok değerli bir şahsiyet bu akşam milletvekili aday adaylığını açıklıyor. Bende bugün onun yanında olmak için Ankara`dan geldim. Sizlerde buradasınız. Onun için şimdiden hayırlı olsun diliyorum. Allah yolunu açık etsin` dedi.


ÇAVDAR HAK ETTİ

Çavdar`la ilgili samimi itiraflarda bulunan Durmuş;” 2002 yılında meclise giremediğimizde yanımızda Ruhi Çavdar, Sedat Arı ve Ahmet Tağ gibi isimler vardı. Onlar bu mücadeleyi devam ettirmek için köşe bucak kaçanların yerine partinin kapısını açık tuttular. Şimdi ben bu seçimlerde bir milletvekili değil altı yada yedi milletvekili ile iktidarımızın taçlanacağına inanıyorum. MHP`de vefa önemlidir. Tarlada izi olanın sofrada yüzü olur. Ruhi bey de milletvekilliğini hak etmiştir. Kendisi istediğim bir milletvekilidir. Onu yalnız bırakmayın. Allah Çavdar`a vekilliği nasip etsin diyerek konuşmasını bitirdi.


ÇAVDAR’DAN TEŞEKKÜR

İl başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olan Çavdar kendini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek;” Sizlerle hem mutlu hem de hüzünlü anlarım oldu. 4,5 yıldır yaptığım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin il başkanlığını bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum. Tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar Türkiye`nin MHP`nin iktidarına ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Bunu yaparken hiçbir şekilde duygusal davranmadan tüm partililerimle konuşarak milletvekilliğine karar verdim” dedi.


KİMLER KATILDI

Açıklamaya MHP Milletvekili Cumali Durmuş, Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayrakdar, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, Çayırova İlçe Başkanı İskender Turan, Dilovası İlçe Başkanı Selim Kara, İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü, Kartepe İlçe Başkanı Taner Karagül, Başiskele İlçe Başkanı Süleyman Gökbayrak, Derine İlçe Başkanı Emin Şimşek, Körfez İlçe Başkanı Ahmet Mercan, Karamürsel İlçe Başkanı Cüneyt Giritlioğlu, Ülkü Ocağı Başkanı Ramazan Çakırca, MHP milletvekili adayları Çağdaş Duyar, Rıza Ağdağ, Hamit Kuş, ilçe yöneticileri, il yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat