Özdilek

Güncel

Çarşı İş Hanı’nda Önal tekrar başkan

İzmit şehir merkezinde bulunan, bünyesinde çok sayıda işyerini barındıran Belediye Çarşı İşhanı’nda yönetim, olağan genel kurul sonunda güven tazeledi. Genel kurulda tek aday olan ve iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Dursun

18 Ocak 2014 Saat: 22:00
Çarşı İş Hanı’nda Önal tekrar başkan
Çarşı İş Hanı’nda Önal tekrar başkan

Belediye Çarşı İşhanı Batı Blok 4 ncü kattaki konferans salonunda yapılan genel kurulda divan başkanı olarak Ali Koç, katip olarak ise Adnan Aktaş ile Cevat Demir görev yaptı. Genel kurula 469 üyeden 260’ı katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan genel kurulda mevcut başkan Dursun Önal faaliyet raporunu okudu. Denetim kurulu raporu ve bilançonun okunup oylanmasının ardından yönetim ve denetim kurulu seçimine geçildi. Seçimden önce konuşan Dursun Önal bu yıl aidat miktarına zam yapılmayacağını metre karesi 4,5 lira olarak kalacağını söyleyerek aidat borcunu ödemeyen üyeler nedeniyle bütçenin 46 bin açık verdiğini ifade etti. Önal borçlu olan üyelerin listesini de genel kurula katılan maliklere dağıtarak borçlularının bazılarının avukatlık olduğunu hatırlattı.

Mevcut başkan Dursun Önal başkan aday olmadığı için oy birliği ile tekrar göreve getirildi. 2 kişilik yönetim kurulu için ise 5 üye aday oldu. Açık oylama şeklinde gerçekleşen seçim sonunda adaylardan Zafer Kızılkaya 239, Cemalettin Tüysüz ise 238 oy alarak denetim kurulu asil listesine girmeyi başardı. Diğer adaylardan Mehmet İlbeyli 86, Adnan Aktaş ise 83 oy alarak yönetim kurulu yedek listesine girdi. Denetim kurulu üyeliği için de 4 üye aday oylu. Açık oylama şeklinde gerçekleşen seçim sonunda adaylardan İsmail Uslu 249, Coşkun Ergin 229 ve Haluk Mamik 215 oy alarak denetim kurulu asil listesine girdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat