Özdilek

Ekonomi

Canlı hayvan girişi sadece Derince Limanı’ndan

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, veteriner kontrollerine tabi hayvan ve ürünleri, zirai karantina kontrolüne tabi orman ürünleri, diğer bitki ve bitkisel ürünlerin girişine yetkili gümrük idarelerini belirledi.

4 Nisan 2014 Saat: 17:31
Canlı hayvan girişi sadece Derince Limanı’ndan
Canlı hayvan girişi sadece Derince Limanı’ndan

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kontrolüne Tabi Belirli Ürünlerin Girişine Yetkili Gümrük İdareleri ile Resmi Kontrollerini Yapmaya Yetkili İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinin Belirlenmesine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile yetkili idarelerle ilgili 3. maddede değişikliğe gidildi. Buna göre veteriner kontrollerine tabi olan hayvan ve ürünlerin Türkiye Gümrük Bölgesi'ne girişi 34 gümrük idaresinde gerçekleştirilecek. İlimizde ise veteriner kontrollerine tabi olan hayvan ve ürünlerin girişi sadece Derince Limanı’ndan gerçekleştirilecek. Derince Limanı haricinde hiçbir limandan hayvan ve ürünlerin girişi mümkün olmayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat