Özdilek

Güncel

Çanakkale şehitleri Donanma’da anıldı

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü Gölcük Donanma Komutanlığı’nda organize edilen törenle kutlandı, Çanakkale şehitleri bir kez daha hatırlandı

18 Mart 2014 Saat: 17:43
Çanakkale şehitleri Donanma’da anıldı
Çanakkale şehitleri Donanma’da anıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99’uncu yıldönümü Gölcük Donanma Komutanlığı’nda organize edilen törenle kutlandı. Büyük zaferde hayatını kaybeden şehitlerimizin de anıldığı etkinliğe; Donanma Komutanı Koramiral Veysel Kösele, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yaman, ilçe emniyet müdürü Kamil Çelik, ilçe milli eğitim müdürü Adem Demir ile askeri erkan katıldı.

 

ÖĞRENCİLERDEN ŞİİRLER

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu’nun mesajı okundu. Daha sonra ise Prof. Dr. Kemal Arı günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından ilçe genelinde liseler ile ortaokullar arasında yapılan şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Törenin ilerleyen bölümünde ‘Adı Çanakkale’ isimli şiir Yüzbaşı Metin Çıtak tarafından seslendirildi. Liseler ve donanma müzik korosu müzik gruplarından oluşturulan topluluğun verdiği konser, katılımcılar tarafından ayakta alkışladı. Programın sonunda ise donanma komutanlığı tarafından yapılan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Şehitleri Anma Günü sebebi ile oluşturulan sergi gezildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat