Özdilek

Kültür/Sanat

Çanakkale gezici savaş müzesi Özdilek’te

Özdilek, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümüne özel içerikle hazırladığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi’ni tarih severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

13 Mart 2015 Saat: 11:32
Çanakkale gezici savaş müzesi Özdilek’te
Çanakkale gezici savaş müzesi Özdilek’te

Özdilek, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin” 100. Yıldönümü dolayısıyla hazırladığı program çerçevesinde, Türkiye’nin farklı noktalarında yer alacak Çanakkale Gezici Savaş Müzesi’ni tarih severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Çanakkale harbi sırasında kullanılmış ve kullanılmamış mermilerin, çeşitli çapta sahra top mermileri ve parçalarının, şehit olan Türk subaylarına ait eşyaların, dürbün ve haberleşme araçlarına ait parçaların yer aldığı Çanakkale Gezici Savaş Müzesi,  7 Mart – 22 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin 9 farklı noktasını ziyaret edecek. 

Çanakkale Gezici Savaş Müzesi, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin” 100. Yıldönümü kapsamında, Özdilek’in katkıları ile Antalya, Afyon, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, İnegöl ve Eskişehir’de 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiyle buluşacak.

16 Mart pazartesi günü Kocaeli de bulunacak olanÇanakkale Gezici Savaş Müzesi tüm ziyaretçilere açık olacak. Ayrıca Kocaeli Alışveriş Merkezinde Muharip Gaziler Derneği üyelerine yemek ve hediyeler verilecek.

Çanakkale Gezici Savaş Müzesi;

 07 - 08 Mart tarihinde Antalya Özdilek’te

09 - 10 Mart Afyon Özdilek’te

11 -  12 Mart İzmir Özdilek’te

13 – 14 - 15 Mart İstanbul Özdilek’te

16 Mart Kocaeli Özdilek’te

17 Mart Yalova Özdilek’te

18 - 19 Mart Bursa Özdilek’te

20 Mart İnegöl Özdilek’te

21 - 22 Mart Eskişehir Özdilek’te

 

Özdilek Holding Hakkında;

Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 38 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat