Özdilek

Güncel

Camilerdeki Temizlik Çalışmaları Sürüyor”

Yıl boyu periyodik olarak cami ve mescitlerde temizlik çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediyesi, çalışmalarına hız verdi.

7 Şubat 2018 Saat: 07:53
Camilerdeki Temizlik Çalışmaları Sürüyor”
Camilerdeki Temizlik Çalışmaları Sürüyor”

Vatandaşların  ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçede ve mahallelerde bulunan cami ve mescitlerde detaylı temizlik çalışmaları sürdürülüyor.

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan temizlik çalışmalarında cami ve ibadethanelerde bulunan halılar süpürülerek, yıkama makineleriyle temizlendi. Pencereler ve avizeler silinirken, vatandaşların kullandığı tüm alanlar büyük bir özenle dezenfekte edildi.

Kandıra genelinde titiz bir çalışma sürdürüyoruz. Bu konudaki diğer talepleri de ekiplerimiz yerine getirecektir ”diyen Başkan Ünal Köken, amacımız halkımızın ibadetlerini temiz, sağlıklı ve içlerine sinen ortamlarda yapabilmesi" diye konuştu.

İlçe genelinde bulunan cami ve ibadethanelerde periyodik olarak iç ve çevre temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, çok yönlü çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

 

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat