Özdilek

Ekonomi

Cam işçisi Ankara’ya Protestoya gitti

Şişecam’da örgütlü kristal-iş sendikası üyeleri ile birlikte Ankara’da çalışma bakanlığı önünde basın açıklaması yaparak sendikanın anahtarını bakanlık çalışanlarına teslim ederek ertelenen grevlerini protesto etti.

2 Temmuz 2014 Saat: 14:54
Cam işçisi Ankara’ya Protestoya gitti
Cam işçisi Ankara’ya Protestoya gitti

Kristal-İş sendikası örgütlü olduğu ŞİŞECAM Fabrikalarında, 8 gün grevde kaldıktan sonra bakanlar kurulu tarafından iptal edilen kararı protesto etmek için, önce Danıştay’a kararın iptali için dava açtı, daha sonra çalışma bakanlığı önünde basın açıklaması yaptı. Eskişehir bursa Gebze bölgesinden toplam 500 kişilik bir ekibin katılımı ile Ankara yolunu tutan cam işçisi soluğu çalışma bakanlığı önünde basın açıklaması yaparak tepki gösterdi. 30 Haziran tarihinde saat 14.00 sularında çalışma bakanlığı önünde pankart açan ve yürüyüş yapan cam işçileri genel başkanı Bilal Çetintaş, yaptığı basın açıklamasını basın ordusu katılım gösterdi. Çetintaş, açıklamasının ardından “sendikanın anahtarını biz yönetemiyoruz alın siz yönetin” diyerek sendikanın anahtarını bakanlık çalışanlarına teslim etti. Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağılarak fabrikalarına geri döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat