Özdilek

Kültür/Sanat

ÇALIŞMAYAN TRAFİK IŞIKLARI KAZAYA SEBEP OLDU

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dün gece 00.00 sıralarında Muhallimköy ışıklarda bir yolcu otobüsü ile kamyon kafa kafaya çarpıştı. 9 kişi yaralandı.

Gebze Muhallimköy ışıklarda gece saat 00.00 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. 9 kişinin yaralandığı kazaya çalışmayan trafik ışıklarının sebep olduğu ileri sürüldü.

       Edinilen bilgiye göre; Giresun’dan yola çıkan yolcu otobüsü dün gece saat: 00.00 civarlarında Gebze istikametine doğru ilerliyordu. Muhallimköy sapağına yaklaşan 34 JRA 28 plakalı yolcu otobüsü, trafik ışıklarının çalışmadığını görünce devam etmek istedi. O sırada karşı şeride geçmek isteyen 06 RTA 25 plakalı kamyon bir anda yola fırladı. İki şoförde araçları yavaşlatamayınca otobüs, kamyonun mazot deposuna feci şekilde çarptı.

Kaza’da otobüsün ön kısmı arka koltuklara kadar içeri girdi. Ön kısmı komple içeri giren otobüste şoför dahil 8 kişi yaralanırken, kamyon şoförü de çeşitli yerlerinden yara aldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. 6’sı Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralıların, 3 tanesi ise Farabi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kamyonun mazot deposu delinince de otoyol mazota bulandı. Olay yerine gelen Jandarma ve polis ekipleri yolcuları otobüsten indirerek, kayganlaşan yolda diğer araçlarında kaza yapmasını önlemek için trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Facianın eşiğinden dönen yolcular, neye uğradıklarını şaşırarak, kendilerini almaya gelen yakınlarını ve otobüsleri bekledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat