Özdilek

Siyaset

Çakmak: ilk adımı attık ikinci adım 24 Haziran’da

Saadet Partisi Seçim Karargâh Başkanı Alaattin Çakmak, yürütülen imza kampanyasını ve Saadet Partisinin saha çalışmalarını değerlendirdi.

15 Mayıs 2018 Saat: 14:00
Çakmak: ilk adımı attık ikinci adım 24 Haziran’da
Çakmak: ilk adımı attık ikinci adım 24 Haziran’da

24 Haziran seçimlerine büyük bir kararlılıkla hazırlanan Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu için on binlerce imza topladı. Yeterli miktarın çok üstünde imza toplayan Saadet Partililer, sahadaki çalışmalarını da büyük bir gayretle yürütüyorlar. Partinin yürüttüğü imza kampanyasını ve saha çalışmalarını değerlendiren Saadet Partisi Kocaeli İl Karargâh Başkanı Alaattin Çakmak: “ 4 Mayıs Cuma gününden itibaren adliyelere akın ettik. YSK’nın istediği imza sayısının çok üstünde imza topladık. Biz topladığımız imzalarla değişimin ilk adımını attık. İkinci adımı ise 24 Haziran’da atacağız. İnşaallah ikinci adımımızla birlikte, hızlıca normalleşeceğimiz bir sürece dahil olacağız.” dedi.

24 Haziran büyük bir fırsattır

Açıklamasının devamında, halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek tek siyasi hareketin Saadet Partisi olduğunu belirten Alaattin Çakmak: “Geçmişte iktidara geldiğimizde, milletimizin hala dilinden düşürmediği efsane hizmetleri yaptık. Vatandaşın yüzünü biz güldürdük. Şu anda vatandaşlarımız yine ağlıyor. Evini geçindiremeyen babalar ağlıyor. Çiftçimiz, besicimiz, ağlıyor. Halkımızın çoğu bankalara borçlandırılmış. Bu insanlar 24 Haziran’ı heyecan ve umutla beklemektedirler. 24 Haziran Türkiye için büyük bir fırsattır. Milletimizin bu fırsatı değerlendireceğinden zerre kadar şüphe etmiyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat