Özdilek

Siyaset

ÇAKMA KILIÇDAROĞLU YİNE İSTİFA ETTİ

Geçen aylarda AK Parti'ye üye olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliği ile tanınan Nusret Gümüşel, AK Parti üyeliğinden istifa etti.

8 Şubat 2013 Saat: 10:54
ÇAKMA KILIÇDAROĞLU YİNE İSTİFA ETTİ
ÇAKMA KILIÇDAROĞLU YİNE İSTİFA ETTİ

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde yaşayan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ikizi kadar benzeyen Nusret Gümüşel, geçen aylarda AK Parti'ye üye olarak rozet takmıştı. AK Parti'ye üye olduktan sonra eskiden üyesi olduğu CHP'deki arkadaşlarının kendisine sırtını dönmesinden rahatsız olan Gümüşel, AK Parti'deki üyeliğinden istifa kararı aldı. İstifa dilekçesini yazan Gümüşel, dilekçeyi AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı'na teslim etti. İstifa sonrası açıklamalarda bulunan Gümüşel, AK Parti'ye üyeliğinin yanlış olduğunu anladığını belirterek bütün CHP'li arkadaşlarından tek tek özür dilediğini ifade etti. Bundan sonra hiçbir partiye üye olmayacağını ve normal vatandaş olarak kalmak istediğini belirten Gümüşel, şunları söyledi: "Bundan sonra hiçbir partiye üye olmak istemiyorum, normal vatandaş olarak kalmak istiyorum. Çok sıkıldım, bir vatandaş olmak başka bir partili olmak bambaşka. Hiçkimseye kırgınlığım yok. Şimdi istifa dilekçemi teslim ettim ve artık rahat olmak istiyorum."

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat