Güncel

Çağrı Başaran, Kocabayramlar’da konferans verdi

Kocaeli Üniversitesi Felsefe Bölümü son sınıf öğrencisi Çağrı Başaran KADER Mİ? RASTLANTI MI? konusunda konferans verdi.

23 Ağustos 2017 Saat: 09:46
Çağrı Başaran, Kocabayramlar’da konferans verdi
Çağrı Başaran, Kocabayramlar’da konferans verdi

Kandıra, Çakırcaali Divanı, Kocabayramlar Köyünde, Kocabayramlar Kültür Platformunun 4. konuşmacısı Kocaeli Üniversitesi Felsefe Bölümü son sınıf öğrencisi Çağrı Başaran oldu ve Cami önündeki Köy Meydanında KADER Mİ? RASTLANTI MI? konusunda bilgi verdi.

Çağrı Başaran; “Bizim seçimlerimiz bizim hatalarımız kısaca bizim hayatımız. Hayatımızın neredeyse her anını hep bir seçim yapmakla geçiririz. İnsan neyi ekerse onu biçer, neyi seçerse de onu yaşar. Derler ki; su testisi su yolunda kırılır. İyinin peşinde olanlar sonunda iyiye ulaşır. Kötülükten de kötülük doğar. Kısacası iyilikten yana olarak yeteneklerimizin farkına vararak onları doğru şekilde kullanarak, nefret değil sevgi sahibi olarak özgürleşebiliriz. Elimizden geleni yaptıktan sonra hayatı akışına bırakmak asıl huzur kaynağıdır. Elimize bir kalem bir de kağıt verilmiş, bizde verilenlerle en iyisini yazmak için çabalamalıyız. Sonuç olarak biz seçeriz, bizim kaderimiz o olur." dedi.

KOÜ Felsefe Bölümü son öğrencisi Çağrı Başaran’nın konferansına; Sakarya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi Bölüm Başkanlığı Okutmanı Adem Arı, Aile Hekimi Dr. Ali Değirmenci, Kandıra Sağlık Grup Başkanlığından emekli Fevzi Genç, Mustafa Nevzat İlaç Sanayii A.Ş. Çayırova Şekerpınar’daki Hammadde Üretim Tesislerinde ustabaşı olarak çalışan İlker Altınten, Kocaeli Kandıralılar Derneği Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Baykara Makinenin sahibi Hasan Baykara, Balıkesir Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Bilge Ergün, Yalova Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Zeynep Gökçen Okyar, KOÜ Mühendislik Fakültesi öğrencisi Furkan Ergün ve çok sayıda Mahalle sakini katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat