Özdilek

Siyaset

Çağlın, “ gençliğin gücünü göstereceğiz “

Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki günlerde 2019 seçimlerinin beklide kaderini değiştirecek bir kurultaya imza atacak. 36. Olağan Kurultayımızda 2. Gün yapılacak parti meclisi seçimine ilginin yoğun olması bu noktada çok sevindiricidir.

1 Şubat 2018 Saat: 10:51
Çağlın, “ gençliğin gücünü göstereceğiz “
Çağlın, “ gençliğin gücünü göstereceğiz “

Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki günlerde 2019 seçimlerinin beklide kaderini değiştirecek bir kurultaya imza atacak. 36. Olağan Kurultayımızda 2. Gün yapılacak parti meclisi seçimine ilginin yoğun olması  bu noktada çok sevindiricidir.

Yıllardır partimizde Genel Başkan Sorunu olmadığını, yönetim, kadro sorunu olduğunu söylüyoruz. İnşallah kurultay delegelerimizin vermiş olduğu kararlar neticesinde yaklaşık 2000 civarı pm adayımızdan en tecrübelileri, partisi için en verimli çalışabilecek partililerimizi seçeceklerinden eminim.

Örgütümüze güveniyoruz.

Bizlerde tam bu noktada anahtar listelere girmek değil tamamen kendimizi kurultay delegelerimizin bizzat kendisine teslim ettik. Kocaeli’ den başladık, İstanbul, burdur, Tokat, Sivas, Malatya, Trabzon gibi birçok ilimizle görüşmeler sağladık. Gençlik örgütlerimizin yoğun ilgisi bizi bu yola çıkışta ne kadar doğru bir hareket olduğunu tekrar isbatladı. Dileriz bu emeği, Pazar günü taçlandıracak, Umudu örgütlemeye, Mücadeleyi büyütmeye devam edeceğiz.

Çünkü Bizim barışa sözümüz var, Hakikate sözümüz var, Gençlere, Çocuklara, Kadınlara, Demokrasi Mücadelesinde yaşamını yitirenlere sözümüz var. Düne Bugüne yarına sözümüz var. O yüzden sözümüzden feragat etmeyiz.  Etmeyiz çünkü sözün bittiği yerde Faşizm başlar.

81 İL 957 İlçeden geliyoruz.

Bugün gelmiş olunan noktada Genç bir yoldaş olarak, Gençliğin Mücadelesini büyütmek, partinin gerçek emekçileri olan gençleri hak ettikleri değeri bir nebzede olsa verebilmek adına parti meclisine adayım. Adalığım bireysel değildir, 81 il 957 ilçeden aldığımız destekler, gençliğin azim ve kararlılığı bu adaylık sürecini perçinlemiştir.  Bu noktada Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Kurultayımızın önce partimize sonra vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Ertan Çağlın

CHP Parti Meclisi Genç Adayı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat