Özdilek

Siyaset

Çağdaş Duyar'a Teşkilattan Tam Destek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaeli’deki 12 ilçe başkanı Çağdaş Duyar’a destek toplantısı düzenledi.
Dilaş restoran’da yapılan toplantıya MHP İzmit İlçe Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Ahmet Görkem, MHP Kandıra İlçe Başkanı Zekeriya Bayraktar, MHP Gölcük İlçe Başkanı İsmail Eroğlu, MHP Kartepe İlçe Başkanı Taner Karagül, MHP Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, MHP Körfez İlçe Başkanı Ahmet Mercan, MHP Çayırova İlçe Başkanı İskender Turan, MHP Dilovası İlçe Başkanı Selim Kara, ve Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Turgut katıldı.
 
İlçe başkanları ortak bir açıklama yaparak, “Bu akşam beraber ilçe başkanlığı görevi yaptığımız Çağdaş Duyar’a destek ve moral vermek için bu toplantıyı düzenledik. Geçmişte yapmış olduğu çalışmalarda ne kadar başarılı olduğu ortada, kendisi üniversite yıllarından beri ülkücü hareketin içinde bulunmuş ve aldığı her görevde başarılı çalışmalara imza atmış bir kişi. Özellikle ilçe başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin teveccühünü kazanmış olan kardeşimizi mecliste görmeyi istiyoruz. Çağdaş Duyar’ın Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve destekliyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz.”dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat