Özdilek

Eğitim

Çağdaş Avrupa Koleji Yeni Eğitim Yılına Başladı

Özgün eğitim modelleriyle eğitim sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Amerikan Kültür Koleji temsilciliğinde bulunan Çağdaş Avrupa Koleji,eğitim öğretime hızlı bir başlangıç yaptı.

25 Eylül 2016 Saat: 13:50
Çağdaş Avrupa Koleji Yeni Eğitim Yılına Başladı
Çağdaş Avrupa Koleji Yeni Eğitim Yılına Başladı

Çağdaş Avrupa Koleji 2016 – 2017 Eğitim öğretim yılı açılışında bir konuşma yapan  okulun kurucu yönetici Mehmet  Ünal yeni eğitim yılında önemli mesajlar verdi

 

Ünal, “100 yılı aşkın süredir ülkemizde eğitim hizmetleri vermekte olan Amerikan Kültür Kuruluşları 2002 yılından beri Türkiye Markalar Birliği tarafından yönetilmektedir. Ülkemizin 100'ü aşkın noktasında dil okulu, 50'yi aşkın noktasında anaokulu ve 30 ayrı noktada da kolej işletmenliği yapmaktadır.

 

Yönetim kurulunun tüm üyeleri Türklerden oluşan kuruluşumuz bulunduğu her ülkenin yaşadığı toplumun değerlerine saygı duyan ve kendi kültürünü uluslararası alanda en üst düzeyde temsil edebilen öğrenciler yetiştirmektedir.

 

Tarihsel amacımız eskiden de olduğu gibi bugünde önce yaşadığımız ülkeyi ve kültürü yüceltmek, değer kazandırmak olan kuruluşumuz öncelikli olarak global dünyada sınırları kalkmış bir ekonomik pazarda var olabilen kaliteli ve nitelikli öğrenci yetiştirmeye odaklanmıştır.

ÖĞRENCİLERİNE VİZYON KATABİLEN OKUL

  Çağdaş Avrupa Koleji öğrencisini yalnızca sınavlara değil hayata hazırlama vizyonuyla hareket ediyor. Her çocuğun farklı bir birey olduğu gerçeğini temel alan Çağdaş Avrupa koleji  'öğrenci merkezli' eğitim sistemiyle, geleceğin aydınlık akıllarını yetiştiriyor.Butik okul anlayışıyla, eğitimde çığır açmaya devam ediyor. 

YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR

Çağdaş Avrupa koleji; çocukların yaparak ve yaşayarak öğrendikleri, doğanın ve doğa sevgisinin eğitimin her anında yer aldığı bir yaklaşımı benimsiyor. En iyi öğrenmenin yaşayarak olduğundan hareketle yola çıkan Çağdaş Avrupa Koleji öğrencilerin, aktif ve sorumlu bireyler olarak yetişmesini hedefliyor. Sosyal anlamda da öğrencilerini destekleyen kurumumuz Eskrim, Yüzme, Jimnastik, Badmington,Piyano, Keman, Gitar, Santranç, Mental Aritmatik eğitimlerinde vermektedir..Dünyaya örnek oluşturan Amerikan Kültür Koleji Eğitim modeli, Dil eğitimi ile çift diploma ve yurt dışı eğitim fırsatı sağlamaktadır. Çağdaş Avrupa Koleji Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi ile öğrenciye kendini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor ve akademik ve sosyal her alanda başarı hedefiyle eğitim veriyor.”dedi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat