Özdilek

Ekonomi

Çadır Turnesi beklendiği gibi açıldı

Çadır Turnesi Carrefour Otopark ikinci katında 3 bin metrekarelik kapalı bir alanda açılan Çadır AVM halkın ilgisine ve hizmetine sunuldu.

11 Nisan 2014 Saat: 16:50
Çadır Turnesi beklendiği gibi açıldı
Çadır Turnesi beklendiği gibi açıldı

Saat 14.00 'te AVM otopark üstatta açılan üç bin metrekare kapalı alan olarak hizmet veren Çadır AVM'de 9 farklı kaliteli firmanın yüzlerce çeşit ürünleri belirlenmiş olan düşük fiyat politikası ile satılıyor. Organizasyonunu Rafez Tekstilin üstlendiği Çadır Turnesi satış reyonlarında 64 gün süreyle Türkiye en ünlü markalarının ürünlerini çok ucuza hatta dudak uçuklatıcı fiyatlarla bulmak mümkün oluyor. Mesela İnci ayakkabı markasını çiftini 50 liradan satılıyor. 60 gün süreyle Carrefour'un otoparkında satış yapacak olan çadır turnesi herkesi ucuz alışveriş için bekliyor. Kredi kartının da geçtiği alışveriş çadırında doku ünlü markanın ürünlerini satın almak hatta çok ucuza satın almak mümkün. 

 

Gelecek yıl limanda gemiden satacağız

 

Genel müdür Bülent Yunusoğlu, “Kocaeli’nden sonra sarısıyla Bursa, İstanbul Kozyatağı,  Mersin, Gaziantep’e gideceğiz. Ama en önemlisi gelecek yıl gemi turnesi de başlayacak. Yeni satın aldığımız bir gemiyle denizleri aşıp, belirli limanlarda satış limanlardan satış yapmayı planlıyoruz. Gemi alındı ve dekore ediliyor. Limanı olan büyük illere gidilecek. Biz Boyner gurubunun taşıyıcı markasıyız. Dokuz büyük firmanın taşıyıcı markasıyız. Onların mallarını satıyoruz, orijinal fiyatlarının çok çok altında etiketlerde mal satıyoruz” dedi.   

 

Basın mensuplarına hediyeler verildi

 

Açılışa katılan tüm basın mensuplarına ayakkabıdan çoraba ne beğendilerse hediye edildi. Deri mont, son model ayakkabılar, pantolonlar, gömlekler ve görebildikleri her tür üründen hediyeler verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat