Özdilek

Spor

C Grubunda başarının adı Tekspor

Birinci Amatör küme C Grubunda en büyük başarıyı kuşkusuz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Sedaş Tekspor oldu

28 Şubat 2017 Saat: 11:20
C Grubunda başarının adı Tekspor
C Grubunda başarının adı Tekspor

Tek mücadeleyi bırakmadı

Birinci Amatör Küme C Grubunda Tekspor sezona şampiyonlu parolasıyla başladılar. Tekspor sezon içinde bazı müsabakalarda istedikleri neticeleri alamasalar bile mücadeleyi bırakmayarak sezonu şampiyon olarak tamamlayarak hedeflerine ulaştılar. Kireçocakları ekibi lige şampiyonluk hedefiyle başladılar. Şampiyonluk ellerinin arasından kendi hataları nedeniyle kaydı. Kireçocakları sezonu ikinci olarak tamamlayarak hedefini Play-off grubunda başarılı olarak tamamlamak istiyorlar. Karamürsel ekibi de şampiyonluk yarışına uzun süre devam ettiler. Karamürsel ekibi de şampiyonluğu rakibine kaptırarak Play-off grubunda hedefe ulaşıp sezonu başarılı kapamak istiyorlar.

Kullar’a yazık oldu

C Grubunda Kullar ekibi sezon sonu şampiyonluk ve Play-off grubunun dışında kalarak camiasını üzdü. Kullar yönetim kurulu başarılı çalışmalarına uzun yıllardır devam ediyorlar. Alt yapıdaki başarılı çalışmalarına A takım seviyesinde yakalamak istiyorlar. Kullar ekibi C Grubunda başarılı futbol oynayan ekip kendi sahasında yaşadığı şansız olay yüzünden sezonu istedikleri başarıyı yakalamayarak tamamladılar. Kullar ekibi yaşadıkları şansızlığa rağmen sezon sonuna kadar Play-off şansını kovaladılar. Kullar yönetimini başarılı ç.alışmalarından dolayı kutluyoruz. Kullar ekibi belki bu sezon istedikleri hedefe ulaşmasalar bile kaybedilen sezon kazanılan sezondur. Kullar yönetimi mutlaka gelecek sezon daha dikkatli olarak sezona başlayarak başarılı olacaklardır. Körfez Esenspor kendi yağı ile kavrulan ve sıkıntılarla uğraşan ekip sezonu başarılı tamamladılar. Körfez Esenspor zirve mücadelesi yaparken bile bir çok futbolcusunun  önünü açmasına rağmen zirve yarışına son haftaya kadar sürdürdüler. Körfez Esenspor sezonu başarılı tamamlayan ekipler içinde yerini aldılar.

Yenimahalle öze döndü

Gölcük Asarköy sezona şampiyonluk iddiasıyla başlasalar bile şansızlıklar nedeniyle istenilen başarıyı elde edemediler. Gölcük Asarköy yönetimi gelecek sezon ders çıkardıkları her konuyu yeniden gözden geçireceklerdir. Gebze Kirazpınar, Şekerpınar ekipleri önceki yıllardaki başarılı sezonlarını bu sezon arayan ekipler oldu. Yenimahalle ekibi yönetimi alt yapı çalışmalarına önem vererek A takımda genç futbolculara yer vererek gelecek sezonun yatırımını yaptılar. Darıca Kale ekibi Bölgesel Amatör Ligde oynayan ekip gelecek sezon İkinci Amatör Kümede oynayacakları için fazla bir şey yazmaya gerek yok diye düşündük. Yenidoğan Serdar ekibi gençlik kulübü olarak her sezon yaşadığı sıkıntıları bu sezon fazlasıyla yaşayarak ligden düşerek sezonu üzüntülü tamamlayan ekip oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat