Özdilek

Spor

Buz Patenciler, Madalyalarla Döndü

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz Patenciler hafta sonu yapılan Cumhuriyet Kupasında altı kez kürsüye çıktı.

4 Şubat 2015 Saat: 15:58
Buz Patenciler, Madalyalarla Döndü
Buz Patenciler, Madalyalarla Döndü

Artistik Buz Pateni Cumhuriyet Kupası ve Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası Ankara’da yapılan yarışmalarla son buldu. BELPA Buz Pateni Sarayı'nda üç gün süren Cumhuriyet Kupası'nda 14'ü kadın 52 sporcu, Türkiye Şampiyonası'nda ise 5 takım mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Buz Patencilerinde katıldığı şampiyonada, mavi beyazlılar altı kez kürsüye çıkma hakkını kazandı.

Altı Derece ile Başkent’ten döndüler

Minik, Yıldız, Genç ve Büyükler kategorilerinde bay ve bayan olmak üzere sekiz ayrı kategoride yapılan şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu buz patenciler buzda yine, yeni başarılara imza attı. İlk gün yapılan müsabakalarda Büyükşehirli buz patenci Ayça Ismuratlar minik bayanlarda üçüncü oldu. Gençler erkekler kategorisinde Mehmet Çakır birinci aynı kategoride yarışan Anıl Çetinbaş ise ikinci oldu. Büyükler bayanlarda Sinem Kuyucu birinci, büyükler erkeklerde ise Ali Demirboğa ikinci, kardeşi Burak Demirboğa da üçüncü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi. Şampiyonanın ardından baraj puanını geçen sporcular, Türkiye milli takım aday kadrosunu davet edildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat