Özdilek

Kültür/Sanat

Buz Hokeyci kızlar fırtına gibi esiyor: 23-0

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kağıtsporlu Buz Hokeyci Kızlar deplasmanda İstanbul Buz Sporları Kulübünü 23-0 skorla zorlanmadan geçti.

 

                          Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Bayanlar Ligi mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Buz Hokeyi Takımı önceki gün İstanbul deplasmanında karşılaştığı İstanbul Buz Sporları Kulübünü 23-0 yendi.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Dört yıldır Bayanlar Buz Hokeyi Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Bayan Hokey Takımı bu sezonda ligde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Mavi Beyazlı kızlar ligde son olarak önceki gün İstanbul deplasmanında ligin alt sıralarında yer alan İstanbul Buz Sporları Kulübü’yle karşılaştı. Kağıtsporlu kızlar, İstanbul Silivri Kapalı Buz Pistinde, İstanbul Buz Sporları Kulübü karşına kalede Didem, Makbule, Sezen, Didem Aydoğdu, Simge ve Çağla altılısıyla çıktı. İlk devrede rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Buz hokeyci bayanlar devreyi 9-0 önde kapadı. İkinci yarıda da fırtına gibi esen temsilcimiz ikinci yarıyı 16-0 galip kapadı. Son devrede de rakibi karşısında 7 sayı bulan mavi beyazlılar karşılaşmayı 23-0 kazanarak ligdeki liderliğini sürdürdü.

 

KOCAELİ’Nİ BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Buz Hokeyi Branş kaptanı Nuri Kaya karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Bayan Buz Hokeyi Takımı sporcularına övgüler yağdırdı. Kaya, “Buz Hokeyi Bayan takımımız kurulduğu günden bugüne başarılı sonuçlar alarak ilimizi başarılı şekilde temsil ediyor. Son olarak İstanbul deplasmanında İstanbul Buz Sporları Takımı’nı farklı yenerek yeni bir başarı elde etti. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bir kez daha başarılı sonuçlarla ilimizi başarıyla temsil eden kızlarımızı kutluyoruz” dedi. Bir günlük dinlenmenin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Hokeyi Spor Salonu’nda çalışmalarına başlayan Mavi Beyazlılar,16 Nisan’da İzmit’te İstanbul Patenspor Kulübü’nü ağırlayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat