Özdilek

Spor

Büyükşehirli Judocular yeni sezona da iddialı giriyor.

Türk Judosunun öncü kulüplerinin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, yeni sezon öncesi judo antrenörleriyle durum değerlendirmesi yaptı.

4 Kasım 2016 Saat: 11:02
Büyükşehirli Judocular yeni sezona da iddialı giriyor.
Büyükşehirli Judocular yeni sezona da iddialı giriyor.

Kulüp Genel Sekreteri ve branş sorumlusu Fatih Özkaraaslan öncülüğünde gerçekleşen toplantıya branş koordinatörü Alparslan Arslan, judo antrenörleri Abdülbaki Zorlu, Arzu Bayrak Kiraz, Bülent Yılmaz, Bahar Turşak, Fatma Bayraktar, Galip Şentürk, Gültekin Sevinç, Haluk Bayraktar, Handan Süloğlu, Hüseyin Özkan, İskender Özkanoğlu, Murat Kadayıf, Serdar Kiraz, Şahin Tursak, Ömer Baki Ayvaz, Gamze Şentürk, Uğur Küçük, Ufuk Bora, Orhan Kartal, Hamza Canca, Furkan Kılıç katıldı.

 

JUDO DA, TAM GAZ DEVAM

Kocaeli’de bir çok ilçede 19 salonda faaliyetini sürdüren, alt yapıda Türkiye’nin en başarılı kulübü olan mavi beyazlılar, bu çalışmalarını yeni sezonda da sürdürmeyi planlıyor. Altıyüz’ün üstündeki sporcu ordusuyla, yeni sezonda da mevcut kadrosunu koruyarak büyümek istiyor. Branş yöneticisi Fatih Özkaraaslan toplantıda yaptığı konuşmada, “Kulübümüzün en önemli ve vizyon branşlarının başında Judo geliyor. Kulüp olarak Judo da Türkiye’de önemli bir yerdeyiz. Bir marka kulübüz, bunlarda siz değerli antrenörlerimizin gayretleriyle oluyor. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Biz büyük bir aileyiz. Judoya desteğimiz artarak devam edecek. Başarı çıtasını birlikte daha da yükselteceğiz. ”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat