Özdilek

Spor

Büyükşehirli Atletler, derceleri topladı

Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu Atletler, hafta sonu yapılan salon ve kros lig şampiyonlarında derece üstüne derece elde etti

7 Şubat 2014 Saat: 09:38
Büyükşehirli Atletler, derceleri topladı
Büyükşehirli Atletler, derceleri topladı

Geçtiğimiz ay yapılan şampiyonalarda yeni yılın ilk madalyalarını kulüp müzesine götüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, hafta sonu ise çeşitli şampiyonlarda birçok derece kazanarak bu başarısını sürdürdü. Geçtiğimiz yıl 71 derece elde ederek büyük başarı sağlayan atletler, yeni yılın ilk haftalarında altı derece kazanarak geçtiğimiz yıldaki bu başarını sürdüreceğe benziyor.

 

BAYRAM’DAN İKİ DERECE

1-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Genç erkeklerde yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Turgay Bayram  1500 metrede 4.00.35’lik derecesiyle üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Aynı zamanda 3000 metrede yarışan Turgay Bayram 8.41.91’lik derecesiyle üçüncü olarak iki madalya ile şampiyonadan ayrılmayı başardı.

 

EKİN, BALKON ŞAMPİYONASINDA

Şampiyonun ikinci gününde Büyük Erkekler kategorisinde Yusuf Pehlevan, 60 metre engellide 8.27’lik, Orhun Demircan gülle atmada 14.92’lik, Erdinç Ekin 3000 metrede 8.16.86’lık dereceleriyle ikinci olarak gümüş madalya kazandılar. Milli takıma seçilen Büyükşehirli atlet Erdinç Ekin, 22 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Balkan Salon Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

 

BÜYÜKŞEHİRLİ MİNİKLER, MARMARA ŞAMPİYONU

Diğer yandan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirilen Minikler ve Yıldızlar Kros liginde yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nden küçük erkek takımında Yener Aras birinci, Kamuran Özen dördüncü, Oğuzhan Kaşıkçı ise sekizinci olurken, mavi beyazlı ekip, takım halinde ise Marmara bölge şampiyonu oldu. Büyükşehirli Yıldız erkek krosçular ise takım halinde dördüncü olurken, yıldız bayan takımı altıncı, küçük bayan takımı ise sekizinci olarak şampiyonadan ayrıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat