Özdilek

Güncel

Büyükşehir'in Yaptığına Bak!

İzmit’te Büyükşehir Belediyesi, Gültepe’de yaptıkları yol çalışması sırasında kürenen karı bir evinin garajına yığdı.

9 Ocak 2015 Saat: 17:43
Büyükşehir'in Yaptığına Bak!
Büyükşehir'in Yaptığına Bak!

Aracıyla çıkamayan ve 80 yaşındaki Necmiye Murat ise, Seka Devlet’teki ameliyatına yetişemedi.

 

İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki Necmiye Murat, Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme araçlarının yoldan topladıkları karları evlerinin garajının önüne yığınca evinden ameliyat olmaya gidemedi. Kendi imkânları ile garaj önünü temizleyen aile ameliyat için hastaneye yetişemeyerek geri döndü.

 

KAR ATMIŞLAR

Başından geçenleri anlatan talihsiz kadının eşi Düzgün Murat, “Eşim İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde gözünden ameliyat olacaktı. Evden çıkmak için hazırlık yaptık. Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme araçları yolları temizlerken topladıkları kar kütlelerini garajımın önünde bırakmışlar” dedi.

 

“KİMSE İLGİLENMEDİ”

Durumu yetkililere bildirdiğini belirten Murat, “Kendilerinden karı temizlemelerini istedim, fakat ilgilenmediler. Genel Sekreterlikten de yanıt alamadım. Zabıtadan bir bayanla görüşerek durumu anlattığımda, bana ‘yürüsün bir şey olmaz’ dediler. Eşimde kemik erimesi hastalığı var ve yürümekte güçlük çekiyor. Yetkililerden cevap alamayınca mahalleden iki kişiyle birlikte küreklerle garajın önüne yığılan karları temizledik. Ancak ameliyata yetişemedik. Ya acil bir şey olsaydı bunun hesabını kim verirdi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat