Özdilek

Siyaset

BÜYÜKŞEHİR'E KADRİ VEZİROĞLU'DA ADAY

Sirmen döneminde İzmit Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar genel sekreterlik yapan Kadri Veziroğlu 18 Aralık Çarşamba günü basın toplantısı ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayacak.

15 Aralık 2013 Saat: 21:59
BÜYÜKŞEHİR'E KADRİ VEZİROĞLU'DA ADAY
BÜYÜKŞEHİR'E KADRİ VEZİROĞLU'DA ADAY

Halen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile CHP Genel Merkezi'nde danışmanlık görevinde bulunan İzmit Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreterlerinden Kadri Veziroğlu 18 Aralık Çarşamba günü Saat 13.30'da Otel Altınnal'da düzenleyeceği basın toplantısı ile CHP'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıklayacak. Gazetemize bir açıklama yapan Kadri Veziroğlu, "Kocaeli'de Büyükşehir hizmetleri ve iyi yönetilmediği konusunda kentte genel bir şikayet var. Partimizin şu ana kadar 4 değerli aday adayı var. Ama aday belirleme yöntemi hala belli değil. Vakit geçiyor, zaman daralıyor. Hal böyle olunca da tepkiler artıyor, hoşnutsuzluk artıyor. Kocaeli'de pek çok kişi ile görüştüm. Çarşamba günü yapacağım basın toplantısına ilçe başkan adaylarımızı, il başkanımızı, ilçe başkanlarımızı, belediye ve il genel meclis adaylarımızı da davet edip onlarında görüş ve düşüncelerini alıp Ankara'ya giderek ‘Ben de varım' diyeceğim ve sorumluluk alacağım" dedi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat