Özdilek

Güncel

Büyükşehir'den Verimlilik Eğitimi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel eğitim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Son olarak Büyükşehir çalışanlarına “Verimlilik arttırma yönetimi” konulu eğitim semineri düzenledi. Eğitim danışmanı Sabiha Parlardemir’in verdiği eğitimlerde, Büyükşehir Belediyesi’nde yöneticilik yapan personele hayata dair liderlik bilgileri sunuldu.    

 

LİDERLİK SIRLARI

Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik motivasyon eğitimlerine devam ediyor. Daha önce birçok seminer düzenleyen Büyükşehir şimdi de yönetici personeline yönelik eğitim verdi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan motivasyon eğitimi “Verimlilik arttırma yönetimi” konusunda gerçekleşti. Bir gün süren eğitimlerde personelin yaşamları sürelerince verimlilik arttırma yöntemlerini öğrenmelerini, bu sayede iş hayatının ve günlük hayatın stresinden kurtulmasını amaçlıyor.

 

GELECEĞE YÖNELİK

Eğitim danışmanı Sabiha Parlardemir’in verdiği eğitimde personelin yaşamlarında dikkat etmesi gereken hususlarda önemli bilgiler sunuldu. Bazı işler için yaratıcılığın gerekmediğini ifade eden Parlardemir “İşyerlerinde kimin nerede çalışması gerektiği çok önemlidir. Bazı yerlerde yaratıcı çalışana gerek yoktur. Yaratıcılığın gerektiği işlerde ise mutlaka bu insanların çalıştırılması gerekir. O yüzden personelin sağlıklı bir şekilde hedef belirlemelerini, başarılı ve mutlu bir hayata kavuşmaları için gerekli motivasyonu sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat