Özdilek

Siyaset

Büyükşehir Meclisi’nde gerginlik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

14 Kasım 2013 Saat: 21:48
Büyükşehir Meclisi’nde gerginlik
Büyükşehir Meclisi’nde gerginlik

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yönettiği toplantıda, ekonomik ömürleri dolduğu iddia edilen Akşemsettin ve Ertuğrulgazi isimli Deniz Otobüslerinin satışı onaylandı. Karaosmanoğlu, bir süre önce ilköğretim  7 nci sınıf öğrencilerine hediye edilen tablet bilgisayarlardan birer tane de Meclis üyelerine  hediye etti. Toplantıda AKP’li üye  Metin torunoğulları bu ayki toplantı oturum ödeneklerinin Filipinler’deki felaketzedelere bağışlanmasını önerdi.  CHP’liler de bu öneriye destek verdiler. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir’deki toplu sözleşme pazarlığında anlaşma sağlandığını anlattı. CHP’li Örengül, Seka Park sahilindeki Marina Kafe işletmecisinin borçlarını bir kez daha sordu,  bu tesis işletmecisinin borçlarının kendisine yazı olarak verilmesini istedi.  Meclis’te 8 yeni otobüs daha alınması teklifi  ve denizotubüslerinin satışı teklifi oy birliği ile kabul edildi.  İzmit Bselediyesi’nin  Erenler ve Topçular’da açılan imar yoluna Erol köse adını vermesi  de onaylandı.

Toplantıda Başkan Karaosmanoğlu konuşurken, salonda bulunan, İzaydaş’taki işinden atılan  Osman Boz ayağa kalkarak Karaosmanoğlu’na sataştı. Başkan’ın direktifi ile, salondaki güvenlik görevlileri Osman Boz’u  dışarı çıkardılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat