Özdilek

Ekonomi

Büyükşehir Ev'lendiriyor

Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Kent Konut, Tamamlanan ve yeni başlayacak olan konut projeleriyle, uygun fiyatlarda ev almak isteyenlere cazip imkanlar sunuyor

3 Ağustos 2014 Saat: 17:08
Büyükşehir Ev'lendiriyor
Büyükşehir Ev'lendiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve birçok projeyi Kocaeli’ye kazandıran Kent Konut’un, konut alanına farklı bir anlayış getiren dev projeleri yeni fırsatlarla halka sunuluyor. Büyükşehir iştiraki Kent Konut, proje satışlarında da cazip seçenek ve kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Kent Konut, Yuvacık Doğa Evleri, Ayışığı ve Çınarlıkent Konutları’ndan ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25’lik peşinatın sadece yüzde birini hemen almak kaydıyla geri kalanını ev tesliminde tahsis ediyor.
Kent Konut düzenli kentleşmeyi sağlamak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, çağdaş bir kentsel dönüşüm yapmak, artan nüfusun getirdiği sosyal donatı eksikliğini gidermek, konut, sanayi ve ticaret alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla projeler üretmeye devam ediyor. Bu amaçla Kocaeli halkı için planlı, alt yapısı tamamlanmış, yeşil alanlar ve sosyal donatılar ile zenginleştirilmiş yaşam alanları üretiyor.
Sosyal belediyeciliğin gereği olarak alt gelir gruplarına yönelik çalışmalarıyla da dikkat çeken Kent Konut, hak sahipliği kura çekimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılan İzmit Kent 5. Etap’ta da çalışmalar tamamlanmak üzere. Kent Konut daireleri eksiksiz teslim etmek için son kontrolleri hak sahipleriyle birlikte yapıyor. Projede 8 blok 494 daire bulunuyor. Kent Konut ayrıca alt gelir grubuna uygun taksit imkanı sağlayan projelerinde engelliler için de kontenjan ayırarak onların ev sahibi olmasının mutluluğuna ortak oluyor.
İzmit Bağçeşme’de yapımı devam eden Tuana 1. Etap’ta daireler 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, İzmit Bağçeşme’de yapılacak olan kontlar 163 bin liradan, yapımı tamamlanan Yıldız Konutları’ndaki daire fiyatları ise 223 bin liradan başlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat