Teknoloji

Büyükşehir’e Çin’den davet

Büyükşehir Belediyesi, deprem konusunda yaptığı çalışmaları Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek konferansta anlatacak

3 Kasım 2012 Saat: 00:20
Büyükşehir’e Çin’den davet
Büyükşehir’e Çin’den davet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek olan Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na davet edildi. Yerel yönetimlerdeki yenilikleri teşvik etmek ve dünya çapında bir platform oluşturarak yenilikleri paylaştırmak amacıyla yapılan konferansın ana amacı da yerel yönetimlerin performanslarının gelişimine katkı sağlamak.

 

15-17 KASIM TARİHLERİNDE

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) ve Dünya Metropoller Birliği (METROPOLİS) tarafından Çin’in Guangzhou kentinde 15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek çalışmalarının da konu edileceği konferansa Büyükşehir yetkilileri de konuşmacı olarak katılacak.

 

ÇOK GEÇ OLMADAN

Basın yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çok Geç Olmadan: Deprem İle Yaşamaya Alışmak’ adlı proje UCLG ve METROPOLİS tarafından büyük ilgi gördü. Bu alanda yapılan çalışmaları anlatmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Çin’e davet edildi. Büyükşehir heyeti önümüzdeki günlerde davetli olarak Guangzhou kentine gidecek.

 

GUANGZHOU KONFERANSI

21. yüzyılda hızla değişen toplumsal, ekonomik ve çevresel bağlamın arka planına zıt olarak, Guangzhou Konferansı kamu sektöründe yenilikleri teşvik ederek ve şehirler ve bölgelere başarılarını paylaşmak ve yaymak için dünya çapında bir platform oluşturarak belediye performanslarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat