Özdilek

Spor

Büyükakın ”Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı bayram mesajı ile Kocaelili hemşehrilerinin ve bütün Türk milletinin yüzüncü yılına giren Zafer Bayramı’nı kutladı.

28 Ağustos 2022 Saat: 23:49
Büyükakın ”Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız
Büyükakın ”Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız

Büyükakın ”Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “30 Ağustos; milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya göstererek Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşını ve “Milli Mücadelenin” dönüm noktasını oluşturmuştur. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Başkan Büyükakın mesajında, “Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış aziz yurdumuzun çok daha müreffeh ve güçlü olması için millet olarak tek vücut halinde çok daha fazla çalışmamız gerekiyor” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 

Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyet tarihimiz boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı ile devam eden mücadelemiz zaferle taçlanmış olsa da bugün de istiklal ve istikbal yolunda birlik ve beraberliğimize yönelik tehditlere karşı mücadelemiz sürmektedir.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı dünya var oldukça Türk milleti; varlığından, birliğinden ve tam bağımsızlığından asla taviz vermeden, hiçbir engel tanımadan, ulusça anlamını, önemini, o dönemi yaşayarak ve hissederek büyük onur, gurur, mutluluk, saygı ve sevgi, coşku ile kutlayacaktır.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun!”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat